ID-T

Mysteryland met Tiesto

Mystery Land 2004 grootste openlucht dance-festival van Nederland

Het dancefestival Mystery Land groeit dit jaar tot 50.000 bezoekers. Grote namen voor 2004 zijn DJ Tiësto, Marco V, Erick Morillo, Audio Bullys en Paul van Dyk. Het festival wordt opnieuw op het Floriadeterrein gehouden. De trend dit jaar is dat veel DJ's live optredens zullen verzorgen.

Een kortstondige regenbui kondigde vorige zomer de mooiste dag van het jaar aan. De dag waarop voor het eerst Mystery Land plaatsvond in Haarlemmermeer. De bui die dag was perfect om het festivalterrein in korte tijd te ontstoffen. Het terrein lag er dus prachtig bij en Mystery Land werd een waardige afsluiter van een zinderende zomer. Het programma voor 2004 belooft een nog mooiere, nog grotere editie van dit oudste dansfestival van Nederland.

Dat Mystery Land 2004 met 50.000 bezoekers niet meer hoeft te strijden om de titel 'grootste dancefestival van Nederland' heeft alles te maken met de positieve instelling van de gemeente Haarlemmermeer waardoor het festival aankomende jaren mag plaatsvinden op het mooiste terrein dat Europa rijk is. Mystery Land heeft eindelijk een plaats gevonden waar het de komende jaren mag blijven, op het terrein dat afgelopen jaar mede verantwoordelijk was voor een bijzondere 10e verjaardag.

Natuurlijk staat Mystery Land wederom garant voor de nodige culture shocks Onder meer met de parade van kunstenaars over het terrein - dit keer omvangrijker en langer dan ooit. Daarnaast vertoont de Amsterdamse kunstenaar Dadara (ook verantwoordelijk voor de vormgeving van de posters en flyers) enkele van zijn kunsten.

De inmiddels vaste (en een aantal nieuwe) partners van 2004 overtreffen de verwachtingen voor 2004. Het Amerikaanse Subliminal en het Duitse Cocoon verzorgen een sublieme line-up. Ook de nationale organisaties die een podium hosten, halen de beste artiesten naar Mystery Land. Nieuw zijn het ID&T Radio Live podium met een aantal exclusieve live acts en de Beatclub, met acid en classics door de grondleggers van de house in Nederland.

ID&T Radio zendt Mystery Land live uit.

Mystery Land is perfect te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Vanaf Station Hoofddorp rijden pendelbussen rechtstreeks naar de noordelijke ingang. Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen voor degenen die met eigen vervoer komen.

Meer informatie via www.id-t.com