Gemeente Stein


Nieuw op de website; chatten met de burgemeester 19-05-2004

Eind februari hebben we de beleidspartner op onze website geĂŻntroduceerd. Met de beleidspartner proberen we meer interactie tussen u en de gemeente of inwoners onderling te krijgen.

De komende weken staan een peiling en een chatsessie op de agenda. De peiling staat van 25 mei t/m 9 juni online en gaat over de Europese verkiezingen. De chatsessie organiseren we om u ook digitaal de mogelijkheid te geven afscheid te nemen van burgemeester Meijer. Op woensdag 16 juni tussen 19.00 en 20.00 uur zit de burgemeester voor u klaar.

Hoe doe ik mee?
Om mee te doen aan de peiling en de chat klikt u op onze website in de linkerkolom op "uw mening". Om mee te doen aan de chat moet u zich eerst aanmelden en inloggen. Druk op aanmelden, vul uw naam, emailadres en gewenste inlog in (let op de naam die u ingeeft is ook de naam die anderen zien). U ontvangt binnen een aantal minuten een email met wachtwoord. Door de link in de email aan te klikken kunt u uw wachtwoord wijzigen zodat u het makkelijker kunt onthouden. Daarna kunt u inloggen en chatten. Wij raden u aan nu al een wachtwoord aan te vragen zodat u er 16 juni helemaal klaar voor bent.

Om mee te doen met de peiling hoeft u zich niet aan te melden. De resultaten zullen op de website en in de schakel worden geplaatst.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de peiling en/of de chat.