Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving 19 mei

Hoorn 19-05-2004 - 16.30 uur

Na aanrijding gevallen Zwaag, 18 mei 2004

Terwijl een 77jarige vrouw uit Oosthuizen de Dorpsstraat fietste, maakte zij, juist op het moment dat een auto haar passeerde, een slinger. Hierbij raakte zij de rechterbuitenspiegel van het voertuig, waarna zij ten val kwam. Een ambulance bracht haar voor onderzoek naar het ziekenhuis. Het voertuig van de 57-jarige bestuurster uit Enkhuizen liep beschadiging van de lak op.

Vernieling auto na weigering waar te kopen Enkhuizen, 18 mei 2004

Omdat een bewoner van een woning aan de Wielerkamp aangeboden koeken niet wenste te kopen, werd even later zijn auto beschadigd. Omstreeks 18.00 uur belden twee mensen aan en boden hun waar aan. Omdat de bewoner te kennen gaf hier geen prijs op te stellen werd even later een deuk in de motorkap van zijn auto geschopt. De twee gingen er vandoor maar konden even laer door de politie aangehouden worden. Het gaat om twee mensen uit Rotterdam, van 17 en 25 jaar oud. Een van de twee bleek een busje traangas op zak te hebben. Dit werd inbeslaggenomen. De schade aan de auto is ongeveer 450 euro. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Huiselijk geweld Hoorn, 19 mei 2004

Dat geweld in huis voorkomt bleek vannacht omstreeks 01.30 in een woning in Hoorn. Hier sloeg een man zijn vrouw en trok zo hard aan haar haar dat de plukken er uit kwamen. De man verzette zich bij zijn aanhouding. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.