Politie Noord- en Oost Gelderland

PERSUITNODIGING

Wij nodigen u van harte uit voor de start van de verkeerscontroles op de N314 en de N348 (Hummelo-Zutphen). Het team verkeershandhavingsteam van de politie Noord- en Oost-Gelderland en de gemeenten Hummelo & Keppel, Zutphen en Steenderen ontvangen u graag woensdag 19 mei om 10.00 uur in café restaurant Den Elter, Den Elterweg 104 in Zutphen.

Het project Verkeershandhaving van de politie Noord- en Oost-Gelderland is eind 2000 gestart op de N18 tussen Varsseveld en de grens met Overijssel. Het team controleert op vijf speerpunten, te weten snelheid, alcohol, rood licht, gordel en valhelm. De doelstelling van de controles is het terugdringen van het aantal verkeersgewonden en -doden.

Tijdens de bijeenkomst zal projectleider J.W. Brummelkamp van de politie Noord- en Oost-Gelderland een inleiding houden over de verkeerscontroles op de N314/N348. Hierna zal Bennie Jolink van Normaal zijn visie op verkeersveiligheid geven en de officiële start van de verkeerscontroles verrichten.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u ons laat weten of u deze bijeenkomst wilt bijwonen. U kunt ons hierover emailen: esther.talboom@no-gelderland.politie.nl of bellen: 055-5486057.

Met vriendelijke groet,

Esther Talboom
Bureau Communicatie
Politie Noord- en Oost-Gelderland