Ingezonden persbericht


Persbericht

Werkgroep Partij voor de Dieren Utrecht opgericht

Utrecht, 19 mei 2004

Op maandagavond 17 mei heeft een bijeenkomst van leden en vrijwilligers van de Partij voor de Dieren (PvdD) plaatsgevonden in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst is de werkgroep Utrecht van deze politieke partij in het leven geroepen. Inmiddels zijn er 9 werkgroepen actief in het land. De werkgroepen bestaan uit vrijwilligers die de partij een warm hart toedragen en werken samen om de Partij voor de Dieren onder de aandacht van het kiezende publiek te brengen.
De Partij voor de Dieren wint landelijk snel aan aanhang. De PvdD Utrecht zet zich in om dierenwelzijn op de (regionale) politieke agenda te zetten. Daarbij zal zij de komende periode actief campagne voeren voor de verkiezingen van het Europees Parlement op 10 juni. Tot 10 juni staan er nog veel activiteiten op het programma waarvan de Werkgroep Utrecht binnenkort melding zal doen.
Over de partij: De Partij geniet nu landelijke bekendheid en wordt gesteund door vele bekende Nederlanders. In recente peilingen liet Maurice de Hond zien dat er een reële kans is op één of meer zetels in het Europees Parlement. De PvdD is 1 van de weinige partijen is, die zich profileert met een uitgesproken eigen (afwijkend) partijprogramma t.o.v. de overige partijen. De PvdD Utrecht wil zoveel mogelijk kiesgerechtigden zien te bereiken zodat er uiteindelijk een duidelijk signaal naar Brussel uitgaat. De Utrechtse achterban en het aantal daarin actieve leden groeit snel. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de landelijke website http://www.partijvoordedieren.nl

Einde bericht

---



Ingezonden persbericht