Ingezonden persbericht


Stichting OMA op 20 mei weer actief

WEDEROM FEEST OP DE MARKT IN HARDENBERG

Hardenberg 7 mei 2004, Het begrip Feest op de Markt heeft zich tijdens de Hardenbergse Koninginnnefeesten goed geworteld. Jong en oud hebben ervaren dat de Hardenbergse Horeca het serieus meent voor wat betreft het opstarten van nieuwe activiteiten in het centrum van Hardenberg. Logisch dus, dat er op Hemelvaartsdag (20 mei) weer wordt uitgepakt. En hoe!

De Stichting OMA (Ondersteuning Muziek Activiteiten) gaat de Hardenbergse markt weer omtoveren tot een groot en gezellig plein met een terras en een groot springkussen voor the kids. De grote feesttent zal een centrale plaats krijgen waar tussen 13.00 en 18.00 uur een gratis muzikale show verzorgd gaat worden door het orkest Boulevard . Boulevard beleven is vooral kijken naar de fantastische show en genieten van de zang en muziek.

Boulevard is een 7 mansact met 2 zangeressen en een zanger op het front die het publiek meeneemt op een reis langs de mooiste en meest herkenbare hits van de muziekgeschiedenis. Echt voor elk wat wils. Voor jong en oud herkenbare en dansbare muziek. De nieuwe show van Boulevard bestaat, naast recente nummers, ook uit nieuwe acts, veel verkleedpartijen en nieuwe videopresentaties. De show Hitstory die men in Hardenberg gaat spelen is één groot feest der herkenning en lijkt op maat gemaakt voor een nieuwe editie van Feest op de Markt in Hardenberg.

Tijdens het feest op Hemelvaartsdag 2004 zijn de inmiddels bekende OMA-consumptiemunten geldig als betaalmiddel.