Politie Zeeland


O-4863-2004 VIER RIJBEWIJZEN INGEVORDERD

Donderdagmiddag heeft de politie vier rijbewijzen ingenomen na snelheidsovertredingen.
Op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke werd een 44-jarige motorrijder uit Hoogerheide aan de kant gezet. Hij reed met een snelheid van 135 km/h (na correctie), in plaats van 80 km/h, over de Oude Rijksweg.
Zijn rijbewijs werd ingenomen.
Drie motorrijders (van 32, 33 en 52 jaar oud) uit de gemeente Tholen werden tevens aan de Oude Rijksweg aan de kant gezet. Een van hen reed 150 km/h (na correctie) in plaats van 100 km/h. De andere twee reden 131 km/h (na correctie) in plaats van 80 km/h.
Ook van hen werd het rijbewijs ingenomen.


W-4864-2004 KOP-STAART AANRIJDING OP DE RIJKSWEG A58

Donderdagmiddag rond 13.40 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Arnemuiden een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten.
Een 37-jarige automobilist uit Bonn (D) reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Goes en gaan de in de richting van Vlissingen.
Bij de afslag Middelburg stopte hij achter een personenauto, bestuurd door een 37-jarige vrouw uit Stramproy, die in de file stond.
Een 21-jarige automobilist uit Bodend (D), die daarachter reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen en botste tegen de auto van de 37-jarige Duitser.
De 37-jarige vrouw probeerde een aanrijding te voorkomen en stuurde naar rechts. Haar auto werd toch geschampt.
De auto van de 21-jarige man raakte totall-loss, de auto van de 37-jarige Duitser raakte zwaar beschadigd.
Een 17-jarig meisje uit Bonn (D) die bij de 21-jarige man in de auto zat werd met lichte kneuzingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.





Politie Zeeland