Politie Zeeland


O-4865-2004 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

Op het fietspad van de Lange Blokweg in Zierikzee vond donderdag om 18.05 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige inwoonster van Zierikzee reed op haar bromfiets over het fiets- / bromfietspad van de Lange Blokweg in haar woonplaats. Zij reed in de richting van Noordgouwe. Bij de kruising van de fietspaden voor de rotonde verleende zij geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 51-jarige fietser uit Wassenaar. Er raakte niemand gewond maar de bromfiets en de fiets raakten beschadigd.


W-4866-2004 DIEFSTAL IN HET ZWEMBAD

Uit een kluisje in het zwembad aan de Sportweg in Vlissingen werden donderdag tussen 14.30 en 16.30 uur enkele euro's en een gsm met onbekende waarde gestolen.
De sleutel van het kluisje had enige tijd onbeheerd in het restaurant gelegen, waarna de spullen uit het kluisje werden weggenomen.


Z-4867-2004 BRAND IN FRITUUR

Donderdag om 18.25 brak brand uit in een frituurgelegenheid op de Brakman in Hoek.
Het was een uitslaande brand die veel kijkers op de been bracht. De brand was ontstaan in een van de ketels van de frituur en was gelijk in het afzuigsysteem overgeslagen. Hierdoor kon het vuur zich snel uitbreiden. Om 19.13 uur was de brand onder controle. De weg die gedurende de brand aan beide zijden was afgezet, werd om 19.45 uur weer vrijgegeven.