MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Dauwpop viert 10 jarig bestaan

PERSBERICHT

Delft, woensdag 3 maart 2004

voorverkoop start zaterdag 6 maart

Dauwpop, hét festival op Hemelvaartsdag, donderdag 20 mei 2004 in Hellendoorn, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Kane, Johan Gielen, Epica, Treble, The Sheer en Within Temptation zijn de eerste namen die bevestigd zijn. De voorverkoop van Dauwpop start aanstaande zaterdag 6 maart.

Dauwpop heeft in de afgelopen tien jaar alle grote namen uit de Nederlandse popmuziek en enkele puike internationale bands op het podium gehad. De sfeer, de 10.000 bezoekers van vorig jaar en de organisatie hebben ervoor gezorgd dat Dauwpop een vaste waarde is geworden op festivalgebied. De tiende editie van Dauwpop belooft een spectaculaire te worden. Dauwpop is in de eerste plaats een muziekfestival, maar het extra vermaak op het terrein wordt ieder jaar belangrijker. Het is de bedoeling dat Dauwpop een totaalervaring wordt waar de bezoeker ogen én oren tekort komt.

Op twee podia in grote tenten is er een zeer brede muziekprogrammering. Vanwege het 10-jarige bestaan wordt er uitgepakt met de Stille Disco en een nieuw derde podium. Dit derde intieme podium zal in het teken staan van diverse hilarische acts. Zo zal hier onder andere een voorronde voor de Luchtgitaar Kampioenschappen plaatsvinden. Verder zijn er leuke attracties en een festivalmarkt. Ook is er een breed aanbod in het catering assortiment.

Bezoekers kunnen, op vertoon van hun entreekaart, vanaf het NS station Nijverdal gratis gebruik maken van busvervoer van en naar het festivalterrein. De entreeprijs is, ondanks het bredere aanbod, gelijk gebleven aan vorig jaar, Euro 32. Ook de muntprijs van Euro 1,60 blijft gehandhaafd.

Meer info over Dauwpop: www.dauwpop.nl.

Dauwpop
Hemelvaartsdag / donderdag 20 mei 2004
Hellendoorn, (Overijssel)
Locatie: terrein a/d Luttenbergerweg
Ticketprijs: Euro 32
Terrein open: 8.30 uur
Einde festival: 21.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.
En via de volgende regionale voorverkoopadressen:
- VVV kantoor Nijverdal

- VVV kantoor Raalte

- VVV kantoor Almelo

- VVV kantoor Rijssen

- VVV kantoor Wierden

- Café De Brink Den Ham

- Café De Herberg Ommen

- Café 't Klavertje Holten

- Café TD Haarle

- Café De Barbier Hellendoorn

- Café 't Hoekje Lemelerveld

- Café de Schoenmaker Luttenberg

- De Smulbaai Heino

- De Lantaarn Hellendoorn

- Popeye Hengelo

- Plato Zwolle

- Plato Deventer