MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Delft, donderdag 1 april 2004

GUANO APES EN FUN LOVIN'CRIMINALS GROTE TREKKERS OP 10E EDITIE VAN

DAUWPOP

Dauwpop in Hellendoorn, hét festival op Hemelvaartsdag, pakt groots uit op haar eerste jubileum. Op de tiende editie van het festival op donderdag 20 mei 2004 staan er zowel internationale als nationale toppers op drie podia. De Guano Apes (GER) en Fun Lovin' Criminals (USA) zijn de absolute hoofdacts. Andere toppers zijn Shane MacGowan & The Popes (UK), dé ABBA tribute Bjorn Again (UK), Stratovarius (FIN), Krezip, Kane en Within Temptation. De voorverkoop voor Dauwpop loopt inmiddels.

Voor het eerst in de Dauwpop geschiedenis zijn er meer dan twintig bands te zien en daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan het gehele randgebeuren. Er wordt dus flink uitgepakt om de tiende editie van Dauwpop een gedenkwaardige te maken. Daarbij is de entreeprijs gelijk gebleven aan die van vorig jaar.

Om het festival weersonafhankelijk te maken zijn alle drie de podia in grote tenten geplaatst. Voor de zonaanbidders blijft er echter genoeg ruimte over om lekker te vertoeven op de festivalweide. Net als de voorgaande edities biedt Dauwpop een zeer breed en evenwichtig muziekprogramma met ruimte voor nieuw talent, bekende Nederlandse namen en grote buitenlandse acts.
Naast het muzikale gedeelte is er een ruim assortiment aan eten voor een schappelijke prijs. Ook is er een festivalmarkt en zijn er verschillende attracties. Het gratis magazine Live-XS zorgt voor signeersessies van de artiesten. Dauwpop staat garant voor een heerlijk dagje uit voor jong en oud, supergezellig en betaalbaar.

Bezoekers kunnen, op vertoon van hun entreekaart, vanaf het NS station Nijverdal gratis gebruik maken van busvervoer van en naar het festivalterrein. In de omgeving van het festivalterrein is er volop parkeergelegenheid en zijn er speciale fietsenstallingen voor de vroege Dauwtrappers.

Meer info over Dauwpop: www.dauwpop.nl.
Dauwpop
Hemelvaartsdag / donderdag 20 mei 2004
Hellendoorn (Overijssel)
Locatie: terrein a/d Luttenbergerweg
Ticketprijs: Euro 32
Terrein open: 8.30 uur
Einde festival: 21.00 uur

De complete line up:

- Guano Apes (GER)

- Fun Lovin Criminals (USA)

- Shane MacGowan & The Popes (UK)

- Bjorn Again (UK)

- Stratovarius (FIN)

- Johan Gielen (BEL)

- Janez Detd. (BEL)

- Air On Maiden (BEL)

- Kane

- Krezip

- Within Temptation

- The Sheer

- Skik

- Epica

- Treble

- Cafebar 401

- Jovink & de Voederbietels

- Die Lustige Schlagerfreunde

- Jannes

- Stille Disco

- Voorronde Nationale Luchtgitaar Kampioenschappen

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de volgende regionale adressen:

- VVV kantoor Nijverdal

- VVV kantoor Raalte

- VVV kantoor Almelo

- VVV kantoor Rijssen

- VVV kantoor Wierden

- Café De Brink Den Ham

- Café De Herberg Ommen

- Café 't Klavertje Holten

- Café TD Haarle

- Café De Barbier Hellendoorn

- Café 't Hoekje Lemelerveld

- Café de Schoenmaker Luttenberg

- De Smulbaai Heino

- De Lantaarn Hellendoorn

- Popeye Hengelo

- Plato Zwolle

- Plato Deventer