MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Tiësto presents Just Be

Delft, 6 april 2004,Tiësto Presents Just Be.

Op donderdag 20 mei presenteert Tiësto zijn nieuwe artiestenalbum Just Be tijdens de officiële album release party in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tiësto draait op deze avond, ondersteund door andere DJs, een DJ set waarin dit nieuwe album centraal staat. Tijdens zijn set wordt hij bijgestaan door de Engelse zangeres Kirsty Hawkshaw. De kaartverkoop voor deze album release party begint aanstaande zaterdag 10 april om 10.00 uur.

Just Be is de opvolger van Tiëstos eerste en zeer succesvolle artiestenalbum In my memory. Met dit nieuwe album bewijst Tiësto zich opnieuw als producer. Op het album staan tien zeer uiteenlopende tracks met allemaal de Tiësto touch die we van hem gewend zijn. Naast de bekende uptempo tracks zoals de voormalige nummer 1 hit Traffic staat er ook een aantal rustigere tracks op waarmee Tiësto zijn diversiteit toont. Dit album geeft mij een ontzettend goed gevoel, het is voor mij een indicatie dat ik me steeds verder ontwikkel als producer.

Natuurlijk is ook zijn nieuwste hitsingle Love Comes Again op het album terug te vinden. Voor deze single is Tiësto een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse zanger/producer Brian Transeau (BT), die de vocalen verzorgt van de nieuwe track. Tevens staat ook zijn lang verwachte versie van Adagio for Strings op het album. Het betreft een door Tiësto gemaakte remix van het klassieke werk van Samuel Barber. Op veler verzoek heeft Tiësto besloten om deze remix als sluitstuk op zijn nieuwe album te zetten dat vanaf maandag 17 mei in de winkel ligt.

De Just Be releaseparty wordt gehouden in de Heineken Music Hall in Amsterdam waar Tiësto wordt bijgestaan door de DJs Cor Fijneman, Ton T.B., Mark Norman, Le Blanc en Montana. Tiësto stond al vaker in de Heineken Music Hall. Recentelijk was daar het feest Revolution, met Tiësto als headliner, nog een groot succes. Voor mij is de Heineken Music Hall de perfecte locatie om mijn nieuwe artiestenalbum te presenteren. De akoestiek, de sfeer; ik heb alleen maar positieve herinneringen aan deze locatie! aldus de nummer 1 DJ van de wereld.

Op zondag 30 mei sluit Tiësto de tweede Pinkpop dag af.

Tiësto presents Just Be
Donderdag 20 mei
Heineken Music Hall, Amsterdam Z.O.
Entree: Euro 37,50 (excl. service kosten)
Aanvang: 22.00 uur

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 10 april door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl , geselecteerde dansspeciaalzaken en de bekende voorverkoopadressen.