SHOP AROUND

Nieuw kwalitatief muziekevenement in het Olympisch Stadion

Amsterdam, 22 april 2004

Amsterdam maakt zich op voor een nieuw grootschalig kwalitatief muziekfestival in het Olympisch Stadion

Line-up Diesel U Music festival bekend

De Organisatoren van het Diesel-U-Music Festival hebben zojuist de Line-up bekend gemaakt. Internationale artiesten zoals GusGus, The Youngsters (Live), LTJ Bukem feat. MC Conrad, Soul II Soul, Plump Dj's, Kerri Chandler en Scratch Perverts zullen medewerking aan het festival verlenen. Uiteraard ontbreken binnenlandse namen als Laidback Luke, Roog, Victor Coral, Michel de Heij, Mr Wix en Real el Canario niet. Ook Eleven (winnaar Diesel-U-Music 2003 categorie rock) zal een optreden verzorgen. Het festival zal donderdag 20 mei a.s. van 12.30 uur tot 23.00 uur plaatsvinden in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Daarnaast spelen de winnaars en de runner ups van Diesel U Music 2004. Een grootse talent search.

Unieke Lokatie

De organisatie is er trots op om te kunnen beschikken over een unieke lokatie binnen de stadsgrenzen van Amsterdam. Voor het eerst wordt het Olympisch Stadion op een dergelijke wijze gebruikt en zal garant staan voor een unieke beleving. De bezoekers hebben de keuze uit twee festivaltenten op het veld, een dansvloer op de tribune en Vakzuid, dat voor de gelegenheid ook als podium fungeert en waar de bezoekers via de achterzijde het veld kunnen betreden. De echte festivalgangers hoeven die dag niet ver lopen om verder te feesten, aansluitend op het festival start rond 23:00 de enige echte afterparty van het Diesel-U-Music 2004 in Vakzuid, gelegen in het Olympisch Stadion met dj's Stonebridge, Marnix en Phonopunk (winnaar Diesel-U-Music 2003 categorie dance)

Grootse Afsluiter competitie
Het Diesel-U-Music Festival is de grote afsluiter van de Diesel-U-Music competitie 2004. Het festival zal overdag plaatsvinden, voorafgegaan door de bekendmaking van de winnaars door de vakkundige jury. De winnaars van alle categorieen gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. Een kleine greep uit het prijzenpakket: een managementintake met het MMF, financieel management van Ernst & Young, een media-awareness training van Leads PR, Studiotijd bij Fortress Music, apparatuur (naar keuze) van Audio Amsterdam, een styling van Diesel. Bovendien maken ze kans op optredens tijdens FFWD, op avonden van Electronation, Chocolate, Sound Vision en Club Silly Symphonies.

Voor meer info en kaartverkoop zie www.diesel-u-music.nl


- Einde Bericht -