Festival of Speed, Circuit Park Zandvoort, Hemelvaartsdag!

Beste redactie,

Aanstaande donderdag 20 mei, Hemelvaartsdag is het zover! Zoals u in het aan u toegezonden persbericht heeft kunnen lezen, organiseert de Stichting DoDare op Circuit Park Zandvoort het Festival of Speed! Wij danken u voor uw aanmelding. Heeft u zich nog niet aangemeld, doet u dat dan snel via info@dodare.nl.

DoDare heeft zich ten doel gesteld om mensen die van snelheid houden hun hobby op een legale, veilige en goed georganiseerde manier te laten beoefenen en daarmee de illegale racers van de straat te halen. Met het Festival of Speed wordt aan deze doelstelling invulling gegeven.

U bent vanaf 09.00 van harte welkom op Circuit Park Zandvoort. Om 11.00 zal er een persconferentie worden gegeven in de perskamer van het circuit. Door Eric Hoet van de Stichting DoDare zult u worden geïnformeerd over het dagprogramma, de doelstelling van DoDare en de functie van het evenement. Tevens zal het woord worden gevoerd door Erik Weijers van Circuit Park Zandvoort, de heren Vermeulen en Hage van het Korps Landelijke Politiediensten alsmede de bekende autocoureur en TV-presentator Allard Kalff.

Als u zich vooraf heeft aangemeld bij DoDare dan hebben wij voor u speciale kaarten klaarliggen in het Paddock Office op Paddock 3.

Met vriendelijke groet,
DoDare

---- --