Gemeente Ambt Montfort


Voorontwerp Bestemmingsplan "Reutje, 2004"

Met ingang van 20 mei 2004 ligt gedurende vier weken tot en met 16 juni 2004 het voorontwerp bestemmingsplan Reutje, 2004 ter inzage op het gemeentehuis.

Dit voorontwerp bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van de vigerende bestemmingsplannen in t Reutje. Dit betekent dat er veranderingen kunnen optreden in de bestemming die op uw perceel rust. Zo kan het voorkomen dat in het voorontwerp bestemmingsplan bestaande, maar nog niet gebruikte bouwmogelijkheden niet meer positief zijn bestemd.

Ingezetenen en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen gedurende de bovenvermelde termijn hun inspraakreactie over dit voorontwerp schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Ambt Montfort, Postbus 6099, 6077 ZH te St. Odiliënberg.

Desgewenst bestaat de gelegenheid om de inspraakreactie mondeling naar voren te brengen. Mocht u dat wenselijk achten, dan zult u daartoe na telefonische afspraak (tel. 0475-538872) in de gelegenheid worden gesteld.
Om de belangrijkste uitgangspunten nader toe te lichten en te bespreken wordt op woensdag 2 juni 2004 om 19.30 uur in Multifunctioneel Centrum De Roerparel, Schaapsweg 24 te St. Odiliënberg, een inspraakavond georganiseerd.

U bent van harte uitgenodigd om deze inspraakavond bij te wonen.