Ingezonden persbericht


Amersfoort, 15 april 2004

20 tot en met 22 mei in Oldebroek:

Nieuw driedaags lente-evenement 'Boven Het Maaiveld'

OLDEBROEK - Aan de rand van de Noord-Veluwe vindt van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 mei de Lifestyle Parc & Country Fair 'Boven Het Maaiveld' plaats. Dit nieuwe, driedaagse lente-evenement zal naar verwachting ruim twintigduizend bezoekers trekken. Hoewel de traditionele country fair de basis is, biedt 'Boven Het Maaiveld' een grotere diversiteit aan artikelen dan gebruikelijk is. Ruim 140 exposanten hebben zich inmiddels aangemeld, meldt organisator Crossbow Productions te Oldebroek.

"Dit nieuwe outdoor evenement besteedt aandacht aan zaken die het leven veraangenamen: van luxe sieraden, woningdecoratie en kleding tot Finse blokhutten, keukens en terreinwagens", zegt Crossbow-directeur Gerrit aan't Goor. "Daarnaast is er een ruime keuze aan seminars, workshops en demonstraties, waarin creativiteit, artisticiteit en vakmanschap centraal staan. Deze fair richt zich nadrukkelijk op het hele gezin. Voor kinderen hebben we aparte programma's ontwikkeld, zoals roofvogel- en paardendemonstraties. Ook kunnen ze op zoek gaan naar een verborgen schat met een metaaldetector."

Gratis cd

Om het nieuwe evenement te promoten, biedt Crossbow Productions een gratis cd aan met muziek die tijdens de fair live te beluisteren is. Uitvoerenden zijn onder meer The Riverboat Jazzband, pianist Jan Willem van Delft, de Finse zangeres Nina Aström en het Nederlandse blackgospelkoor Gospel Boulevard. Tegen een bijdrage in de verzend- en administratiekosten kunnen belangstellenden deze speciale 'fair cd' opvragen via de website www.bovenhetmaaiveld.nl (zolang de voorraad strekt).

Het ruim vijf hectare grote terrein van 'Boven Het Maaiveld' is toegankelijk vanaf de Vierhuizenweg in Oldebroek. Centraal op dit terrein liggen Toontuin Rond de Beuk, antiekopslag De Rode Hoeve en de boomgaarden van Fruittuin Verbeek. Dichtbij gelegen is Kwekerij 't Mulligen, die tweemaal de Droomtuinwedstrijd van Eigen Huis en Tuin heeft gewonnen en medeverantwoordelijk is voor de aankleding van de nieuwe fair.

Crossbow Productions biedt diverse fairarrangementen aan, onder andere in samenwerking met de Landal Landgoed 't Loo, Six Flags in Biddinghuizen en Dierenpark Wissel in Epe. Voor meer informatie over de Lifestyle Parc & Country Fair 'Boven Het Maaiveld': www.bovenhetmaaiveld.nl; e-mail: info@bovenhetmaaiveld.nl

Openingstijden:

Donderdag 20 mei van 10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag 21 mei van 10.00 tot 19.00 uur

Zaterdag 22 mei van 10.00 tot 17.30 uur

Toegangsprijs:

Toegangskaarten kosten ¤ 12,50 (vrij parkeren); voor kinderen tot 12 jaar: ¤ 2,50.

Noot voor de redactie (