Ingezonden persbericht


Amersfoort zet zich in voor Toon Hermans Huizen met unieke kunstveiling en loterij

Amersfoort leeft! Dat blijkt vooral tijdens Proef Amersfoort: het grootste culinaire evenement van midden Nederland dat jaarlijks ruim 10.000 bezoekers trekt. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid met een bijzonder initiatief: een unieke kunstveiling en loterij.
De jonge kunstonderneming Amadeus Art is de motor achter dit initiatief en doneert de opbrengst geheel aan de stichting Toon Hermans Huizen.

Maak kans op een uniek schilderij
De stichting Toon Hermans Huizen is een zeer betrokken stichting die zich sterk maakt voor mensen die geconfronteerd worden met kanker. Sinds april dit jaar heeft ook Amersfoort een Toon Hermans Huis! Amadeus Art en Proef Amersfoort willen de stichting op een bijzondere manier ondersteunen en organiseren daarom op zondag 23 mei, de laatste dag van Proef Amersfoort, een geweldige kunstveiling en loterij. De hoofdprijs is een groot origineel schilderij van Herman Brood. Daarnaast maakt u kans op handgesigneerde zeefdrukken en vele andere leuke prijzen. De loterij vindt plaats aansluitend op de veiling op vanaf 16.00 uur. De proef Amersfoort duurt van 20 tot en met 23 mei.

Amersfoortse bedrijfsleven
Na bekendmaking van dit initiatief is Amadeus Art benaderd door verscheidene Amersfoortse bedrijven die graag een steentje willen bijdragen. Omdat elke steun in de rug zeer welkom is, willen we dit bijzondere initiatief ook bij u onder de aandacht brengen. Wilt u ook direct iets betekenen voor mensen die geconfronteerd worden met kanker? Doe dan mee!

Wat kunt u doen?
Doe mee aan de loterij en bestel een aantal loten à 10 euro per stuk. Hiermee steunt u de stichting direct en sleept u misschien een bijzonder kunstwerk in de wacht. U kunt de loten bestellen door storting van ? 10,39 (incl. verzendkosten) per lot op bankrekeningnummer 90.64.18.577 t.n.v. Gerard de Jong, Achter de Kamp 194, 3811 JH Amersfoort. Na ontvangst van het bedrag krijgt u de loten thuisgestuurd. De loten zijn ook te koop bij de bedrijven waarmee u tijdens de Proef kunt kennismaken: " Restaurant Bavoort
" Kunst & Wijnhandel Artviseurs
" Eethuis De Ouwe Klock
" Indiaas Restaurant Taste of India
" Grand Café en Restaurant Het Filmhuis
" Café Janse
" Thais Restaurant Wasana-Die
" Restaurant Alambiek in de Monikkendam
" Grieks Specialiteiten Restaurant Pallas Athene
" Bistro In den Gloeiende Gerrit
" Bistro 't Kannetje
" Eethuis 't Madammeke
" Restaurant De Roggebot
" Italiaans Specialiteiten Restaurant San Giorgio
" Restaurant Ros Beyaart
" Restaurant Het Bergpaviljoen
" De Mangerie Houtrust
" Paul de Wilde/Balmoral sigaren
" Brouwerij De Drie Ringen

Publiciteit
Doet u een donatie of bestelt u meer dan 50 loten? Dan willen we u graag bedanken door uw bedrijf te vermelden op de flyer die de bezoekers van Proef Amersfoort bij binnenkomst ontvangen en op de drukbezochte website van Amadeus Art. Officieel sponsor worden kan ook of misschien heeft u zelf een leuk idee! Neem dan contact op met Amadeus Art. Dan nemen we uw bedrijf graag mee in alle publiciteit.

We hopen van harte dat u ons wilt helpen om de stichting Toon Hermans Huizen te ondersteunen! Bij voorbaat zeer vriendelijk dank voor uw hulp.

Wilt u meer weten over het werk van de stichting Toon Hermans Huizen, kijk dan op www.toonhermanshuis.nl. Meer informatie over de veiling en loterij vindt u op www.amadeusart.nl.

Met vriendelijke groet,

Richard van den Heuvel Amadeus Art amadeus-art@home.nl Gerard de Jong Organisator Proef Amersfoort, tel. (06) 549 56 976 B. Manasse stichting Toon Hermans Huizen, tel. (033) 46 26 265