NATIONAAL FONDS KINDERHULP

Win een ballonvaart tijdens Nationale Sponsorweek

Daphne Deckers en Mark Tuitert verloten ballonvaart namens Sponsor Loterij en Nationaal Fonds Kinderhulp
Win een ballonvaart tijdens Nationale Sponsorweek

Op vrijdag 21 mei organiseren de Sponsor Loterij en Nationaal Fonds Kinderhulp een speciale actie op het Vrijthof in Maastricht. Iedereen die tijdens de Nationale Sponsorweek een lot neemt, maakt kans op een ballonvaart met schaatser Mark Tuitert. Tijdens de Nationale Sponsorweek van 15 t/m 23 mei verkopen duizenden clubs en verenigingen loten van de Sponsor Loterij om zo hun clubkas te spekken. Maandelijks gaat van elk lot van zes euro de helft, dus drie euro, rechtstreeks naar de club.

Vrijdag 21 mei: trekking winnaar ballonvaart
Wie mee gaat spelen in de Sponsor Loterij (voor z'n eigen club of voor Kinderhulp) is vrijdagmiddag 21 mei van harte welkom op het Vrijthof in Maastricht. Vanaf 15.00 uur kan iedereen zijn Sponsor Loterij aanmeldbon inleveren bij Daphne Deckers (ambassadeur Sponsor Loterij én Kinderhulp) en Mark Tuitert (schaatser bij de Sponsor Loterij schaatsploeg voor én Europees Kampioen Allround Schaatsen 2004) en zijn naam op een strandbal schrijven. Alle strandballen worden in een groot net onder een hijskraan gehangen. Tussen 18.30 en 19.00 uur worden de ballen losgelaten en vangen Daphne en Mark ieder een bal. De personen die op deze ballen hun naam hebben geschreven, gaan samen met Mark Tuitert in de gesponsorde luchtballon van Kinderhulp een rondvaart maken boven het Limburgse land!

Nationaal Fonds Kinderhulp
In Nederland heeft een op de twintig kinderen problemen waarbij jeugdhulpverlening geboden wordt. Dikwijls is er voor deze kinderen geen geld voor iets extra's. Leuke dingen die voor de meeste kinderen in Nederland heel gewoon zijn: een vakantie, lidmaatschap van de judoclub, spulletjes voor de eerste 'eigen' kamer. Nationaal Fonds Kinderhulp is er al 45 jaar om kleur te brengen in het leven van deze kinderen. De instellingen die de kinderen onder hun hoede hebben kunnen hiervoor een beroep doen op het fonds.

(noot voor redactie,