Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

ALBERT VERLINDE BINNENKORT OOK BIJ NOORDZEE 100.7 FM

Hilversum, 21 mei 2004 - Het kon gisteren niet mooier: in zijn 'eigen' RTL Boulevard had Albert Verlinde zijn eigen 'scoop'! De populaire entertainment deskundige vertelde zelf aan het Nederlandse publiek dat ook hij programma's gaat presenteren bij Noordzee 100.7 FM. Eerder werd aangekondigd dat Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz bij het radiostation aan de slag zullen gaan.

"Wat een commotie toch de afgelopen week, over de nieuwe sterren bij Noordzee 100.7 FM!" lacht de vrolijke Bosschenaar. "Eerst allemaal gedoe rondom Martijn Krabbé, toen de geruchten dat Winston Gerschtanowitz het team komt versterken, en ja, mijn naam viel ook ineens! Maar die viel niet zo maar uit de lucht, hoor! Ik ben al een tijdje in gesprek met Erik de Zwart en ook Fons van Westerloo is volledig op de hoogte. Ik kijk er naar uit om weer radio te gaan maken. Ik heb overigens al eerder bij Noordzee programma's gepresenteerd. Begin september zal ik starten op de zaterdag en zondag en doordeweeks zal ik de redactie van Noordzee gaan voorzien van het allerlaatste entertainmentnieuws", aldus Albert Verlinde.

Noordzee directeur Erik de Zwart glundert. "Het is altijd mooi om te zien dat een zorgvuldig geplande puzzel zo goed in elkaar valt! Na Martijn en Winston is Albert precies de man die wij zochten om nog meer bovenop het show en entertainmentnieuws te zitten. De komst van Albert is een logische stap, voor hem en voor Noordzee 100.7 FM. Het was een druk weekje maar ik ben tevreden en een blije radiodirecteur. Noordzee 100.7 FM krijgt zo een nog duidelijker profiel", aldus De Zwart.

Albert Verlinde werd geboren op 25 april 1961 in Den Bosch. Na de Kleinkunstacademie begon hij in 1984 bij cabaretgroep 'Boemerang'. Na enkele musicals maakte Albert in 1989 zijn entree in bij de omroep. Hij begon bij de AVRO, als producer en redacteur. Twaalf jaar geleden debuteerde Verlinde op de Nederlandse televisie met 'Showtime' bij RTL 4. In 1995 verruilde hij deze zender voor SBS 6, waar hij diverse programma's presenteerde. Sinds 2001 is Albert terug bij RTL 4 en presenteert hij 'RTL Boulevard' en 'AV NU'. Vanaf september 2004 zal hij te horen zijn bij Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Sjaak Bral, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,