Politie Zuid-Holland-Zuid

040521 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

21-05-2004 - Persberichten district I

SPIN OORZAAK VAN ONGEVAL LETSEL
DORDRECHT- Doordat zij onder het rijden een spin in haar auto zag is een 23 jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam zodanig hard geschrokken dat zij met haar personenauto in de berm raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Dit gebeurde op donderdagmiddag, 20 mei 2004, omstreeks 17.30 uur op de Groenezoom. De vrouw, die een enorme angst heeft voor spinnen, zag de spin in haar auto. Zij sloeg de spin weg en verloor de macht over het stuur. Ze raakte bekneld en werd door de brandweer uit de auto bevrijd. Zij is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De auto raakte totaal vernield.

GIPSPLATEN
DORDRECHT- Twee jongens van 17 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens diefstal van gipsplaten. Dit gebeurde op donderdagavond, 20 mei 2004, omstreeks 18.25 uur, op de Dubbeldamseweg Zuid. Het tweetal had gipsplaten gestolen uit een dichtgetimmerde woning. Eén van de jongens wilde zijn kamer verbouwen. Na verhoor zijn de jongens heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

VERNIELING RUITEN
DORDRECHT- Een 42 jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens vernieling. Dit gebeurde op donderdagavond, 20 mei 2004, omstreeks 22.15 uur, in de Dorus Rijkersstraat. De man, welke onder invloed van alcohol was, vernielde twee ruiten van een woning van een kennis. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Waarom hij de ruiten vernielde is nog niet duidelijk.