EUROPA KINDERHULP

Europa Kinderhulp wint Code Name Future Awards

Ellen en Annemijn gaan zwemmen met het geld!

Ellen Duister en Annemijn Vierdag van het CCNV te Harderwijk gingen dinsdag 18 mei 2004 voor de finale van de Code Name Future Awards naar Bussum.
Nadat in het hele land voorrondes waren gehouden werden gisteren de 200 genomineerde plannen nogmaals gepresenteerd. Nu voor een jury o.a. bestaande uit mensen uit het bedrijfsleven. De 12 beste plannen werden gewaardeerd met een geldbedrag van EURO 500,- om het plan ook daadwerkelijk te laten uitvoeren.

Ellen en Annemijn presenteerden met veel inzet en enthousiasme hun plan, om kinderen die met de organisatie Europa Kinderhulp voor een vakantie naar Nederland zijn gekomen, te gaan leren zwemmen. In het dagelijkse leven van deze vaak kansarme kinderen is geen geld of tijd voor zwemlessen.
Door nu een superzwemles te organiseren hopen Ellen en Annemijn te bereiken dat het zelfvertrouwen van deze kinderen groeit. Een cadeau in de vorm van een diploma en een album met foto's zal een herinnering zijn voor thuis en later. De samenwerking die bereikt zal worden met Nederlandse kinderen o.a. scholieren van het CCNV en het Groenhorst te Nijkerk die ook in het water zullen zijn zal afgesloten worden met een spetterende disco voor alle nationaliteiten van deze dag. De jury was unaniem in hun positieve oordeel over dit plan. Ze prezen de inzet, samenwerking van de beide dames en waren onder de indruk van het budgetgebruik en de opzet van het plan.

Daarom ontvangen Ellen en Annemijn uit handen van de voorzitter een bedrag van EURO 500,-- en zal deze dag daadwerkelijk gaan plaatsvinden en wel te Nijkerk, op 3 augustus 2004 in Bad Bloemendaal.

Hierbij kunnen Ellen en Annemijn nog wel wat hulp gebruiken in de vorm van kinderen die mee willen zwemmen tot sponsors die deze dag tot een superherinnering willen laten worden.

Aanmelding en informatie voor zwemmaatjes, sponsors en gastgezinnen bij:
Gea Duister, tel. 033-2459020

21 mei 04 12:30