Ingezonden persbericht


WINSTON GERSCHTANOWITZ KIEST OOK NOORDZEE 100.7 FM!

Hilversum, 21 mei 2004 - Gisteren is bekend geworden dat Winston Gerschtanowitz zal gaan presenteren bij Noordzee 100.7 FM. Winston zal komende zaterdag en zondag al voor het eerst te horen zijn tussen twaalf en drie uur.

In Winston's Wondere Wereld (www) zal hij alles op het gebied van show en entertainment op de voet volgen maar uiteraard ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal niet aan zijn aandacht ontsnappen. Naast deze vaste plek in de weekendprogrammering zal Winston ook de zogenaamde 'libero' worden bij het radiostation. Bij vakanties en afwezigheid van Gordon of Martijn Krabbé zal Winston hun plaats innemen.

Winston Gerschtanowitz ging na de middelbare school studeren in Amsterdam. Nog voordat hij zijn studie afrondde maakte hij de overstap naar televisie. Waar hij begon met de rol van 'Harm' in 'Goudkust'. Winston legde zich hierna toe op het presenteren van programma's, zoals 'Wannahaves' en als de 'geldloper' van de 'Postcode Loterij'. Winston vervangt ook regelmatig Albert Verlinde bij 'RTL Boulevard'. Winston is oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic dat zich bezighoudt met multimediale concepten en video games voor Playstation en X-Box. De mobiele internetsoap 'Jong Zuid' is hiervan een succesvol voorbeeld. Noordzee 100.7 FM is hierin mediapartner.

Winston Gerschtanowitz kan niet wachten om bij Noordzee 100.7 FM te starten. "Naast mijn televisiewerk en ons bedrijf was er één ding dat nog op mijn verlanglijstje stond: radio! Wie droomt er niet van om via zo'n, eigenlijk heel intiem, medium zijn creatieve ei te kunnen leggen? Ik ben er heilig van overtuigd dat we bij Noordzee samen met Gordon, Sjaak Bral en Martijn Krabbé een super gezellig radiostation gaan neerzetten, dat je ook nog eens van alles uit de showwereld op de hoogte houdt. Ik voel mij nu al helemaal thuis!", aldus Winston.

Noordzee-directeur Erik de Zwart ziet het helemaal zitten met Winston. "Afgelopen vrijdag konden we al melden dat Martijn Krabbé iedere middag te horen zal zijn op Noordzee 100.7 FM. Nu met Winston in het weekend begint onze programmering prachtig op elkaar aan te sluiten! Ik ben heel blij dat een creatieve persoonlijkheid als Winston ook kiest voor Noordzee. Weliswaar heeft Winston niet zoveel radio-ervaring maar hij heeft daardoor juist een frisse blik op radio en zit niet vast aan de geijkte dogma's die nog al eens heersen in radioland. Ook zal hij regelmatig 'acte de presence' geven bij 'Goedemorgen Gordon!', met allerlei nieuwtjes, technische hoogstandjes en de laatste hotspots. Winston is bij uitstek de juiste man daarvoor!", aldus de Zwart.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Sjaak Bral, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,