BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 3 mei 2004

BNN POPSECRET PRESENTS FAITHLESS

Eind vorig jaar gaf niemand minder dan souldiva Alicia Keys een geheim optreden in Amsterdam waar slechts een klein aantal mensen bij aanwezig konden zijn. Op vrijdag 21 mei organiseert BNN PopSecret weer een geheim optreden. De Engelse dance- en popformatie Faithless speelt ergens in Nederland en jij kan er wederom bij zijn!

Faithless is in Nederland bekend van hits als Salva Mea, Insomnia, God is a DJ, en We come 1. Op 7 juni verschijnt alweer het vierde album van de populaire groep onder de titel No Roots. Ook bij deze PopSecret is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, want slechts tweehonderd mensen kunnen bij het exclusieve optreden aanwezig zijn. Kaarten zijn te winnen via www.bnn.nl en vanaf 8 mei bij 3FM.

Op 6 juni is het optreden te beluisteren tijdens het 3FM-programma That's Live. Presentator Eric Corton interviewt de band en praat met Maxi Jazz en Sister Bliss over hun boodschap, het succes, privé-leven en sterrendom. Op 26 mei zendt BNN het optreden op televisie uit van 23.20 uur tot 23.50 uur op Nederland 2.

In navolging van het enorme succes van Het Geheime Optreden van Robbie Williams dat BNN in november 2002 organiseerde, is BNN onder de titel PopSecret met een serie exclusieve optredens van internationale bands en artiesten gestart. Zo was vorig jaar de populaire Amerikaanse band Live te gast en ook zangeres Alicia Keys trad op voor tweehonderd uitzinnige fans.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN, Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, ingrid.timmer@bnn.nl

BMG, Robby Langendorff, tel: 035-6256256; robby.langendorff@bmg.com


---- --