MOJO CONCERTS

Simple Minds 22 mei in Hellendoorn, special guest Level 42


Op zaterdag 22 mei 2004 geeft de Schotse band Simple Minds een eenmalig Nederlands optreden in Hellendoorn. Als eerste speciale gast is Level 42 aan de line-up toegevoegd, er volgen er nóg twee. De voorverkoop voor dit unieke concert start zaterdag 14 februari aanstaande.

De Simple Minds is de formatie rond Jim Kerr en gitarist Charlie Burchill en scoorde door de jaren heen wereldwijd verschillende megahits. De magische uitstraling van zanger Jim Kerr op het podium en de velvet riffs van Burchill zijn legendarisch. Het unieke geluid van de band ontstond eind jaren zeventig in Glasgow en bleek succesvol. Dit werd ruimschoots bewezen door hits als 'Promised You A Miracle', 'Belfast Child' en de megahit 'Dont You (Forget About Me)' uit de klassieke film The Breakfast Club.

Level 42 staat op 22 mei als special guest van de Simple Minds op het programma. Vorig jaar nog stond deze band van zanger/bassist Mark King uitsluitend voor uitverkochte zalen in ons land met hun Greatest Hits tournee. Grote successen van Level 42 zijn 'Lessons In Love', 'Running In The Family' en 'Love Games'. Tijdens de tour in 2003 bleek duidelijk dat de oude hits van Level 42 nog altijd kaarsrecht overeind staan.

Zowel de Simple Minds als Level 42 hebben gedurende de jaren tachtig en negentig legio hits gescoord, zodat je bijna kan spreken van een uniek dubbelprogramma. Er zullen op korte termijn nog twee andere special guests worden toegevoegd aan de line-up.

De locatie van dit concert is het Evenemententerrein a/d Luttenbergerweg in Hellendoorn. Het terrein is weersonafhankelijk gemaakt door het gebruik van een gigantische tent. Acts die eerder op deze locatie te zien waren zijn Status Quo, Lynyrd Skynyrd en Motörhead.

De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 14 februari via de Ticketservice Nederland en de regionale voorverkoopadressen.

Voor meer informatie: www.simpleminds-hellendoorn.nl

Simple Minds, Level 42 and 2 more special guests Zaterdag 22 mei 2004
Evenemententerrein Hellendoorn (a/d Luttenbergerweg) Start voorverkoop: 14 februari 2004
Ticketprijs: Euro 37,50 (excl. servicekosten)
Terrein open: 16.00
Aanvang programma: 17.00

Organisatie: Mojo Concerts i.s.m. EV Hands Productions

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.