Ingezonden persbericht


Zaterdag 22 mei / 14.00 uur / traject: Delft-Rotterdam DE AUDIOLOOP
Een estafette voor hardlopers, fietsers en luisteraars

Langs een schitterend parcours tussen Delft en Rotterdam participeren teams in een bijzondere sportieve tocht met een cultureel sausje. Ieder team bestaat uit drie personen: een fietser, een hardloper en een luisteraar op de bagagedrager (of achterop de tandem). Afwisselend loopt één deelnemer en rijden de twee anderen op de fiets (of tandem). Elk team moet in het bezit zijn van een discman (of ghettoblaster met CD-speler). Tijdens deze estafette van 24 kilometer wordt er namelijk door de deelnemers geluisterd naar een opname van een bekende persoon. In voorgaande jaren werden de deelnemers onderhouden door: Tom Egbers, Ronald Giphart, Jules Deelder, Lebbis en Janssen, Carrie, Wilfried de Jong en Sjaak Bral. Dit jaar valt de eer ten deel aan schrijver (van o.a. Looptijd) én hardloper Dirk van Weelden.

Na binnenkomst in Rotterdam is de race niet afgelopen: om te testen of er onder druk van de sportieve inspanningen tevens gebruik kan worden gemaakt van de (culturele) intelligentie, moeten de deelnemers vragen beantwoorden over het zojuist gehoorde verhaal. Aan de start: dweilorkest van majEUR, na afloop borrel en maaltijd met van muziek (& dans) van Het Gebroken Oor.

Organisatie
De organisatie van de audioloop bestaat uit: EUR Roadrunners, Rotterdamse Studenten Sportraad, Studium Generale Rotterdam, Studium Generale Delft en de Delvers.

Kosten van deelname
De kosten voor deelname bedragen EUR15,- per team (van drie personen). Maar je kunt je ook voor EUR5,- individueel inschrijven voor een verrassingsteam. Na afloop van de Audioloop bestaat de mogelijkheid een maaltijd te nuttigen. De additionele kosten hiervan bedragen EUR5,- per persoon.

Inschrijving en informatie
Voor inschrijving en informatie kun je terecht op www.audioloop.nl. Of neem contact op met:
- Hans van Grootel: (015) 213 08 21, (06) 246 354 32 of h.j.f.vangrootel@student.tudelft.nl
- Petra Noordzij: (010) 433 06 11, (06) 25 432 975 of 270197pn@student.eur.nl

Inschrijven is mogelijk tot 10 mei 2004.

Studium Generale: De Audioloop
22 mei 2004, 14.00 uur

Informatie: Studium Generale, Jaffalaan 5, 2628 BX Delft Telefoon: 015-2785235, studiumgenerale@tbm.tudelft.nl http://www.sg.tudelft.nl