Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Midas Dekkers leest voor in Kabouterland

EXLOO ­ Midas Dekkers, schrijver en bioloog, leest op zaterdagmiddag 22 mei voor in Kabouterland Exloo. Speciaal voor het Kabouterfeest, op 22 en 23 mei, heeft Dekkers een nieuw verhaal geschreven dat hij zowel om half één als om half twee voorleest. Het is typisch voor Midas Dekkers om met een leuk idee een prachtig verhaal te schrijven dat hij ook nog eens schitterend weet voor te dragen.

De voordracht van Midas Dekkers maakt onderdeel uit van het twee dagen durende Kabouterfeest. Want één keer per jaar, wanneer alle bloemen weer boven de grond komen, vieren de kabouters groot feest. Kinderen en ook hun ouders mogen dat feest meevieren in Kabouterland. Ze mogen insecten prepareren, meelwormen en sprinkhanen bakken en ook eten, knutselen en op zondag fluitjes maken en broodjes bakken met Kabouter Hans. Ook is er een kaboutermarkt waar allerlei kabouterartikelen te koop zijn.

Kabouterland is een van de kleinste dierentuinen en heeft misschien wel de leukste speeltuin van Nederland. Het is te vinden aan de Zuiderhoofdstraat 11 in Exloo. Tel: 0591 549843. Kabouterland is het gehele jaar door alle dagen geopend van tien tot vijf uur. Kijk ook op www.kabouterland.net.

Henk Kroezen

Kroezen tekst & communicatie
Wilhelminastraat 49-b
7811 JE EMMEN
Tel: 0591 - 653944
Fax: 0591 - 645312
E-mail: info@kroezentekst.nl
Internet: www.kroezentekst.nl