EXPODIA BV

(PERSBERICHT mei 2004)

Trucks Transportdagen 2004:
De meest complete truckstop voor de chauffeur en zijn gezin

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2004 vormen de IJsselhallen in Zwolle de grootste truckstop in Nederland. Op het terrein van de hallen zijn de vele hoge kranen het bijzondere decor voor een spectaculair chauffeurs-treffen dat gezien de organisatie en thematiek volledig nieuw is op de Nederlandse markt. Trucks Transportdagen 2004 biedt truck-minded Nederland tijdens het hemelvaartsweekend een compleet overzicht van wat de hedendaagse vrachtwagenchauffeur boeit en bezighoudt.

Naast entertainment in de vorm van spel en diverse behendigheidswedstrijden, presenteert entertainer Hans Versnel de .chauffeurs fun & infotainmentshow..
Een show met o.a. alles over veiligheid, comfort, wetgeving, producten en de nieuwste trends en ontwikkelingen rond het vak van de chauffeur en zijn gezin.
Ook de Oranjekoorts ontbreekt niet in het item .truckers Oranje-Feestival. met de Oranje kwis, Oranje songs en de Oranje talentenjacht. Verder kan het publiek via het projecteren van de trucks op het podium stemmen op o.a. de mooiste truck. .De Eighteenwheels Drive-inn Show. met DJ CAPTAIN OF THE TRUCKS zal voor de muzikale rook en vlammen op het podium zorgen.

Een breed opgezet evenement met vooral branchegerichte producten vergroot het plezier tijdens dit .dagje uit voor de gehele bedrijfstak.. Ook het chauffeursgezin beleeft een bezoek aan de Trucks Transportdagen als plezierig en leerzaam. Manoeuvreren met auto.s, zand transporteren met handig gereedschap, flitspaal schieten en vele andere beroepsgevoelige activiteiten geven zowel groot als klein onder de bezoekers het gevoel .er ook bij te horen..
Diverse chauffeursclubs zullen zich presenteren o.a. C.V. De Lichtmis, De Barrière, Dutch Mack Fanclub, V8 .POWERCLUB e.v.a.. Zij vertellen alles over de voor de Nederlandse economie zo belangrijke beroepsgroep.

TRUCKSTOP
Tijdens de Trucks Transportdagen zal het startschot worden gegeven voor de Nationale Truckstop Award 2004. Chauffeurs kunnen hun favoriete wegrestaurant en/of truckstop opgeven via een formulier. Volgend jaar, tijdens de Trucks Transportdagen 2005, zal blijken welk wegrestaurant of truckstop de begeerde award heeft gewonnen. Deze award wordt in 2005 uitgereikt. Wegrestaurants/Truckstops in Nederland kunnen hun klanten attent maken op hun wens om de award te winnen. Uiteraard doen zij er alles aan om u over te halen tot een truckstop op hun locatie.

SHOWTRUCKS
De mooiste, sterkste en meest opvallende trucks zijn van binnen en van buiten te bekijken. De mooiste binnenkleding en inrichting, de nieuwste HIFI en GPS- technieken en de modernste snufjes op het gebied van communicatie worden hier getoond door de mannen en vrouwen die er dagelijks mee werken. Special Paint en Image-trucks tonen hoe betrokken deze chauffeurs zijn bij hun werk- en woonomgeving.

TRUCKS TRANSPORTDAGEN 2004
Op vrijdagavond kan het publiek alvast een aantal mooie showtrucks bewonderen, rond 19.30 uur vertrekken er vanaf het terrein van de IJsselhallen een aantal trucks richting de binnenstad van Zwolle.

Openingstijden voor publiek: zaterdag 22 mei en zondag 23 mei 2004 van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: IJsselhallen, Zwolle. Voor meer informatie tel. (073) 629 32 92, info@truckstransportdagen.nl of haal een kortingsbon van de website af: www.truckstransportdagen.nl
---


---