Ingezonden persbericht


Afzender Productschap Vis
Postbus 72
2280 AB Rijswijk

PERSUITNODIGING

DAG VAN DE NEDERLANDSE ZEEVISSERIJ

U bent van harte uitgenodigd op de Nederlandse Dag Zeevisserij op Urk op zaterdag 22 mei 2004. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door het Productschap Vis in samenwerking met het organiserend comité van een van de visserijfeesten in het land. Dit jaar is de Dag van de Nederlandse Zeevisserij onderdeel van de visserijweek op Urk.

Tijdens de Dag van de Nederlandse Zeevisserij wordt een politiek of maatschappelijk actueel onderwerp op het gebied van visserij nader belicht. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Duurzaamheid duurt het langst is de titel van de videoboodschap van minister Cees Veerman aan de vissector. Daarna zal Maja Kirchner, de rechterhand van Europees Commissaris Fischler een Europese visie op de Nederlandse platvisvisserij geven getiteld Uitdagingen voor co-managers in Europa .

De uitnodiging met uitgebreid programma kunt u downloaden via www.pvis.nl.

Traditioneel wordt tijdens deze feestdag de nationale Productschapsprijzen voor de best verzorgde vis aan boord, uitgereikt aan de winnaars in de drie verschillende categorieën.

Na afloop van het officiële gedeelte is er een buffet met visgerechten bereid van de verse vangst van de Urker vloot. Het officiële programma is bedoeld voor genodigden. De vele festiviteiten in het kader van de visserijweek op Urk zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk voor meer informatie over deze festiviteiten in de gehele visserijweek op www.visserijweek.nl.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /



Ingezonden persbericht