TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-05-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 mei
Radio 2 - 16.00 uur

HUUB VAN DER LUBBE TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 22 mei ontvangt presentator Hadassah de Boer weer een breed scala aan artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ.

De dichtersclub waar Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk, deel van uitmaakt, levert naast teksten voor de liedjes van De Dijk ook teksten voor Huubs eigen werk. Onder de naam Concordia reist Huub van der Lubbe, samen met een collectief muzikanten, momenteel langs de Nederlandse theaters met de voorstelling 'Versterkte Gedichten'. In TROS MUZIEKCAFÉ vertelt Huub meer over deze voorstelling.

Wealthy Beggar brengt een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ. Hun debuutalbum wordt door muziekliefhebbers zeer gewaardeerd. In de uitzending laten zij de luisteraar genieten van hun muzikale talenten.

VanOrly, ofwel Saskia van Orly. Deze zangeres verrast iedereen aangenaam met haar muziek. Sinds kort heeft VanOrly een aantal bandleden om zich heen verzameld zodat haar muziek live nog beter in het gehoor ligt.

En ten slotte: in Amerika kan Robi Draco Rosa niet rustig over straat. We hebben het hier over een oud-bandlid van de ooit zeer populaire latin boyband Menudo, de groep waar Ricky Martin ooit deel van uitmaakte. Robi is inmiddels vier soloalbums verder. Zaterdag komt hij langs in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.