Heuvelrug 12.55 uur

Utrecht 22-05-2004 - Persberichten district Heuvelrug

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL- De politie heeft een 18-jarige vrouw uit Veenendaal aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw was vrijdagmiddag rond 16.23 uur betrapt door personeel van een winkel aan het Scheepjeshof. De vrouw was in het gezelschap van haar 10-jarige nichtje. Zij bleek niets met de diefstal te maken te hebben. De 18-jarige vrouw kreeg een proces-verbaal.

Aanhoudingen tijdens horecadienst

VEENENDAAL Tijdens de zogenaamde horecadienst zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee aanhoudingen verricht.

Een 24-jarige man uit Veenendaal werd door de beveiliging van een horecagelegenheid aan de Tuinstraat gefouilleerd. Bij de man zijn verdovende middelen aangetroffen en de beveiliging heeft de politie erbij geroepen. Agenten hebben vervolgens de man aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Omstreeks 02.40 uur kwam er melding binnen van een vechtpartij op de Vendelseweg. Daar aangekomen, trof de politie een 17-jarige jongen aan die gewond was aan zijn gezicht en nek. Hij verklaarde tijdens de vechtpartij in het prikkeldraad te zijn gevallen. De politie heeft een 23-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van mishandeling.

Frontale botsing fietsers

ELST- Vrijdagavond om 23.00 uur zijn op de Veenendaalsestraatweg twee jongens gewond geraakt omdat zij frontaal tegen elkaar aan gefietst waren. Een groepje jongens fietste die avond over de Veendaalsestraatweg vanuit Veenendaal richting Elst. Zij deden een wedstrijdje wie het eerst thuis was. Zij fietsten echter aan de verkeerde kant van de weg en hadden geen verlichting aan. Toen twee jongens in tegenovergestelde richting hen tegemoet kwamen (ook zonder verlichting) was een botsing onvermijdelijk. Een 17-jarige jongen uit Elst en een 15-jarige jongen uit Veenendaal raakten beiden gewond. Een ambulance heeft de beiden jongens meegenomen naar een ziekenhuis in Ede.