Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, zaterdag 22 mei 2004

Alkmaar 22-05-2004 - 15.00 uur

Mishandeling
Alkmaar, vrijdag 21 mei 2004.
Een 66-jarige man uit Alkmaar is op donderdagmiddag mishandeld door een voor hem onbekende man. Terwijl hij in de tuin zat, liepen twee jongens langs. Een daarvan spuugde in de tuin. Toen de man daar iets van zei, werd hij mishandeld door een van de jongens. Hij liep daarbij verwondingen op aan zijn gelaat.

Overval supermarkt
Alkmaar, vrijdag 21 mei 2004.
Op vrijdagavond omstreeks 22.30 uur heeft er een overval plaatsgevonden bij een supermarkt aan de Lodewijk van Velthemstraat. Na het werk is een cassiere nog even terug gegaan naar de winkel om iets op te halen. Zij is bij het binnengaan van de winkel gevolgd door twee mannen. De vrouw werd bedreigd met een mes toen de daders de kluis leeg haalden. De mannen zijn er met een fors geldbedrag vandoor gegaan. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Diefstal boot met trailer
Sint Pancras, zaterdag 22 mei 2004.
In de nacht van vrijdag op zaterdag is van een erf van een woning aan de Benedenweg een trailer met daarop een motorboot gestolen. Het gaat om een trailer met kenteken WD-HT-73. De boot is een Invader 204 Virada met inboardmotor van het merk Mercruiser 260 pk.

Rijden met drank
Alkmaar, zaterdag 22 mei 2004.
In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige man uit Alkmaar in de Dommelstraat aangehouden wegens het rijden onder invloed. De blaastest wees uit dat hij teveel had gedronken, de uitslag was 405 ug/l. De man kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijden met drank, zonder rijbewijs en met gestolen goederen in de auto Alkmaar, zaterdag 22 mei 2004.
Op de Wageweg zagen agenten omstreeks 5.30 uur een vrouw rijden in haar auto. Zij volgden haar en hielden de vrouw, 31 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan. Zij beschikte niet over een rijbewijs. Uit een alcoholtest bleek dat ze ook teveel had gedronken, de uitslag van de ademanalyse was 290 ug/l. In de auto lag een autoradio die mogelijk gestolen is. De auto en de autoradio zijn in beslag genomen en de vrouw werd aangehouden en ingesloten op het bureau.