Gemeente De Ronde Venen

Jeugdbrandweer Vinkeveen wint provinciale wedstrijd 25-05-2004

Zaterdag 22 mei 2004 heeft de Jeugdbrandweer van de post Vinkeveen de provinciale wedstrijden in St. Philipsland gewonnen. Met het behalen van de eerste plaats heeft de ploeg zich geplaatst voor de gewestelijke wedstrijden, die op 26 juni in Beverwijk worden gehouden.

Op de provinciale wedstrijden heeft de Rondeveense ploeg tegen 11 andere ploegen gestreden. Hierbij moest een in scène gezette brand in een bedrijfspand worden bestreden. Op de begane grond was brand ontstaan met een doorslag naar de bovenverdieping. Door op de eigen veiligheid te waarborgen, twee lagedruk stralen in te zetten en de benodigde diensten te waarschuwen, werd het incident op een juiste wijze afgehandeld. Naast de beoordeling van de brandbestrijding heeft de jury ook gelet op de behandeling van het materieel, de samenwerking en de communicatie.

De Jeugdploeg van zaterdag bestond uit Bas de Kuijer (bevelvoerder), Bart van Asselen (pompbediende), Danny Voorbij en Sven Pothuizen (aanvalsploeg), Wouter van Dijk en Remon Rademaker (waterploeg) en Ferry Pauw (reserve).

Te downloaden :

- pbweek22_jeugdbw220504w.jpg