Ingezonden persbericht

Persbericht d.d. 14 mei 2004
Countryzondag met optreden in Speelland Beekse Bergen
Eerste Pinksterdag gezellige familieshow

De laatste twee zondagen van de maand mei biedt Speelland Beekse Bergen extra leuke activiteiten voor jong en oud. Op zondag 23 mei wordt een Country snuffelmarkt met een optreden van Benelux' bekendste countryband Savannah en line dance-demonstraties door Euro Style danscentre georganiseerd en geldt een speciale entreeprijs van slechts EUR 3,20. Eerste Pinksterdag, zondag 30 mei, is er een Zondagse Familieshow met een gevarieerd programma. Daarin speelt Peet de Boswachter een hoofdrol. Daarnaast kan men op beide dagen uiteraard genieten van alle andere attracties die te vinden zijn in Speelland Beekse Bergen.

Country snuffelmarkt
Voor de tweede keer dit seizoen zal er een snuffelmarkt plaatsvinden op 23 mei in Speelland Beekse Bergen. De snuffelmarkt tijdens dit Hemelvaartsweekend staat in het teken van Country en Western. De kramen zijn ingericht met Country attributen, daarnaast zijn er particulieren die tweedehands spullen aanbieden. Benelux' bekendste Countryband Savannah zal door middel van hun muziek een echte countrysfeer creëren. Tevens worden er diverse line dance-demonstraties gegeven door Euro Style danscentre.

Zondagse Familieshow
De eerste Zondagse Familieshow van dit seizoen vindt plaats op 30 mei. De familieshow biedt een gevarieerd programma met activiteiten voor jong en oud. Tijdens de familieshow speelt Peet de Boswachter een hoofdrol. Hij neemt zijn eigen bos mee en nodigt elke bezoeker uit daarin een kijkje te komen nemen. Peet de Boswachter verteld verhalen, speelt poppenkast, goochelt en maakt bijzondere dieren van ballonnen. Samen met DJ Ome Henk presenteert hij een waar discobos. Met de Zondagse Familieshow wil Speelland Beekse Bergen de bezoeker naast de vele attracties ook extra entertainment aanbieden.

Talloze attracties
Natuurlijk kunnen de bezoekers zich tussen en na de optredens vermaken met de ruim dertig attracties die gedurende deze dagen gewoon geopend zijn. Daaronder bevinden zich ook dé nieuwe attracties van dit seizoen: Bigwheels en de Bugatti-trapskelters. De Bigwheels zijn echte jeeps met grote banden. Deze Bugatti-trapskelters lijken op klassieke race-auto's van het merk Bugatti. Bovendien is de Speelstraat vernieuwd. Op het strand staat een hypermodern speeltoestel waarop kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook zijn er diverse spelletjes verborgen in de Speelstraat.

Voor meer informatie kan men bellen met Speelland Beekse Bergen:
0900-2335732 (EUR 0,15 p.m.) of kijken op internet: www.speellandbeeksebergen.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht