Politie Zeeland


Z-4919-2004 GELUIDSAPPARTUUR IN BESLAGGENOMEN NA GELUIDSOVERLAST


Na een melding van geluidsoverlast van muziek nabij een school aan de Merwedelaan in Terneuzen zijn zaterdagavond rond 23.00 uur drie geluidsboxen en een tweetal discmans in beslaggenomen.
Ter plaatse trof de politie een tiental personen aan. Gezien het feit dat er al meerdere meldingen van geluidsoverlast in het verleden zijn geweest, werd de geluidsapparatuur in beslaggenomen. Een 16-jarige jongen uit Terneuzen werd gehoord als verdachte en na verhoor weer in vrijheid gesteld met een boete op zak.


W-4920-2004 AANHOUDINGEN NA MELDING VUURWAPEN


Zaterdag rond 23.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat bij een tankstation aan de Sloeweg te Vlissingen een inzittende van een personenauto in het bezit zou zijn van een vuurwapen of een soort gelijk voorwerp.
Even later werd deze auto gezien op de Nieuwe Vlissingseweg te Middelburg waarna de bestuurder een stopteken kreeg en de drie inzittenden werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
De drie inzittenden, een 20-jarige Middelburger en twee Vlissingers van 16- en 17 jaar oud, bleken niet in het bezit te zijn van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, en werden na gehoord te zijn weer in vrijheid gesteld.


W-4921-2004 AUTOMOBILIST VALT ACHTER STUUR IN SLAAP

Op de noordbaan van de A58 t.h.v. Arnemuiden is zondag rond 01.30 uur een 34-jarige Middelburger met zijn auto tegen de spoorrails tot stilstand gekomen nadat hij achter het stuur in slaap was gevallen.
De man was achter het stuur in slaap gevallen en de bossages ingereden. Omdat zijn auto blijkbaar zoveel vaart had reed deze door de bossages omhoog en kwam een tiental meters verderop tegen de spoorrails tot stilstand. Aangezien de auto en verschillende takken op de spoorrails in de weg zaten voor eventueel treinverkeer, moest de brandweer ter plaatse komen om de takken af te zagen zodat de auto weggetakeld kon worden en de spoorrails weer vrij was. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd.


O-4922-2004 AUTO EN RIJBEWIJS IN BESLAGGENOMEN

Op de Markt in Kruiningen is zaterdagavond rond 23.00 uur de auto en het rijbewijs in beslaggenomen van een 21-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.
Omdat dit de derde keer in vijf maanden dat de man werd aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol werd zijn auto in beslaggenomen en zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.