Politie Zeeland


Z-4923-2004 BROMFIETSER ONDER INVLOED


Een 19-jarige bromfietser uit Breskens is zondag rond 00.30 uur op de Zeeweg in Nieuwvliet aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.


O-4924-2004 AUTO UITGEBRAND


Op de Dorpsstraat in Heinkenszand is zondag rond 03.00 uur een personenauto uitgebrand vermoedelijk als gevolg van een technische storing.
De eigenaar verklaarde dat de motor van de auto was stilgevallen. Toen de auto opnieuw gestart werd, ontstond er brand onder de motorkap. De brandweer van Heinkenszand bluste de autobrand en hield de gevel van een winkelpand nat. Er raakte niemand gewond.


Z-4925-2004 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 34-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is zondag rond 04.00 uur het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen dat de automobilist op de N58 in Oostburg een rotonde twee keer rondreed en niet reageerde op een stopteken en optische signalen. Uiteindelijk werd de man op de kruising Maaidijk/Neringweg aan de kant gezet. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 5,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en ontving de man tevens een dagvaarding.


W-4926-2004 DRANGHEKKEN OP DE WEG


Op de Boulevard Bankert te Vlissingen heeft zondag rond 04.00 uur een automobilist zijn auto beschadigd nadat hij moest uitwijken voor dranghekken die midden op de rijbaan lagen.
Bij het omhoog rijden van de Boulevard Bankert draaide de automobilist (verdere gegevens zijn niet bekend) naar rechts en werd geconfronteerd met drie dranghekken die op elkaar midden op de rijbaan waren gelegd. Om deze te ontwijken gaf hij een ruk aan zijn stuur en schoot de auto het wandelgedeelte op waarbij de zijkant van de auto flink beschadigd raakte door een betonnen zuil.


W-4927-2004 AUTO-INBRAAK


Zaterdag tussen 11.00 uur en 21.30 uur is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Zwanenburg in Vlissingen.
Uit de auto werden een paar cassettebandjes weggenomen. Braakschade is onbekend.





Politie Zeeland