Politie Zeeland


O-4933-2004 TOEZICHT GOES


Tijdens toezicht in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag diverse bekeuringen uitgedeeld.
1x voor rijden zonder helm
4x voor alcohol drinken op straat
4x urineren op straat
2x rijden zonder verlichting
1x ongekeurde auto
1x voeren mistlichten
Verder werd een 24-jarige Vlissinger aangehouden voor mishandeling. Hij had een 34-jarige Goesenaar een kopstoot gegeven. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


Z-4934-2004 ONDER INVLOED


Op de Woestijnestraat in Clinge is zondag rond 05.00 uur een 28-jarige automobilist uit Hulst aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een boete.


Z-4935-2004 BROMFIETSERS GECONTROLEERD


Op de Zuidzandseweg te Cadzand werd in de nacht van zaterdag/zondag een 11 tal bromfietsers gecontroleerd op het gebruik van alcohol.
Hierbij werden twee bromfietser bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. Verder werden 1 boete uitgeschreven voor het niet dragen van de helm, 3x voor rijden zonder verlichting en 1x niet kunnen tonen van verzekeringsbewijs.


W-4936-2004 TOEZICHT MIDDELBURG


Tijdens toezicht in Middelburg werden in de nacht van zaterdag/zondag diverse bekeuringen uitgeschreven.
4x alcohol op straat, 1x wildplassen, 2x parkeren op invalideparkeerplaats, 5x foutief parkeren, 1x baldadigheid, 1x geen bromfietscertificaat, 1x rijden met mistlampen en 1x voor niet handsfree bellen.
Op de Markt werd een 31-jarige Middelburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 37-jarige plaatsgenoot in het gezicht te hebben geslagen. Aanleiding is niet bekend. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.