Gemeente Den Helder

20-05-2004
Vergaderingen week 22

Maandag 24 mei: commissie Educatie, Sport en Cultuur. Voorafgaand aan de commissie brengen de commissieleden een bezoek aan de constructiehal van de heer R. van de Wint op het voormalig OS&O-terrein in Huisduinen en aan het voormalig pompstation van het PWN, ook in Huisduinen. De vergadering begint daarom om 20.30 uur in de raadzaal van het stadhuis.
Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
- presentatie De Nollen, gevolgd door bepaling van het politieke draagvlak voor planvorming De Nollen;

- tussenverslag risicojongeren overleg (Tienerteam);
- stand van zaken uitvoering Nota Dakplan, Streepjesberg, loverboys, bestuursopdracht cultuurnota, bestuursopdracht de Schots, procedure planvorming school 7.

Dinsdag 25 mei: Adviesraad voor de Sport. Aanvang 20.00 uur in kamer 008/010 op de begane grond in het stadhuis.
Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
- samenstelling permanente werkgroep Studiedag;
- voortgang Breedtesportproject Samenspel;

- thema: commerciële sport

Woensdag 26 mei: Rekeningcommissie
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Donderdag 27 mei: commissie Financiële en Economische Zaken Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
- voorstel tot het vaststellen van de voorjaarsnota 2004-2005;
- Jaarrekening en Jaarverslag 2003 van de gemeente Den Helder;
- brief van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 7 april 2004 over de financiële
positie en het financieel proces 2004 van de gemeente Den Helder;
- Economisch Actieplan Den Helder

U kunt bij de vergaderingen van de raadscommissies inspreken. Het maakt niet uit of dat onderwerp op de agenda staat. Uiteraard moet het wel over een thema gaan dat thuishoort in de desbetreffende vergadering.Tijdens iedere commissievergadering is voor spreekrecht in totaal maximaal een half uur beschikbaar. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering meldt u bij de griffie dat u wilt inspreken, telefoon (0223) 678105. Elke spreker krijgt vijf minuten het woord. Mochten er meer dan zes sprekers zijn, dan verdeelt de voorzitter van de commissie het halfuur evenredig onder het aantal sprekers.
U kunt niet inspreken over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep bij de rechter openstaat of heeft opengestaan. Ook kunt u het woord niet voeren over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen, als het op grond van artikel 9:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht mogelijk is een klacht in te dienen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffie, telefoon (0223) 678105. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur en vinden plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, tenzij anders vermeld. De volledige agendas kunt u nalezen op deze website onder de rubriek Bestuur & Politiek/vergaderingen. Een print van de agendas kunt u afhalen bij het Centraal Informatiepunt in het stadhuis, geopend van 08.00 tot 17.00 uur, donderdags tot 19.30 uur.