Productschap Wijn

Nieuws


Vakbeurs ICEX/Vinos de España

Rotterdam - 24 mei 2004

Op 24 mei a.s. organiseert ICEX/Vinos de España voor de 10e keer de Spaanse wijnbeurs voor alle Nederlandse wijnprofessionals in de Cruise Terminal te Rotterdam. Wegens het succes van de editie 2002 is opnieuw besloten de Bodega- en de Importeursbeurs tegelijkertijd te laten plaatsvinden. Op deze manier wordt de overvolle wijnevenementenagenda wat minder belast. De beurs is bedoeld voor de wijnhandel, horeca, pers, opleidingsinstituten en relaties.

Een aantal Spaanse wijnhuizen, afkomstig uit verschillende Spaanse wijngebieden, zullen op de beurs aanwezig zijn om hun wijnen aan de Nederlandse importeurs te presenteren. De Nederlandse importeurs zullen op hun beurt de Spaanse wijnen uit hun assortiment aan de geïnteresseerde wijnprofessionals laten proeven. Op deze beurs vindt u dus zowel wijnen die verkrijgbaar zijn in Nederland, als wijnen die nog een plaats zoeken op onze markt.

Vanaf begin mei kunt u op www.vinos-de-espana.nl de actuele deelnemerslijst bekijken.

De Vakbeurs Vinos de España is dé gelegenheid bij uitstek om uitgebreid kennis te maken met het veelzijdige Spaanse wijnaanbod. De beurs wordt muzikaal omlijst met Spaanse muziek, en, zoals u van Vinos de España gewend bent, is er een buffet om persoonlijk te experimenteren met de gastronomische mogelijkheden van de Spaanse wijnen.

De beurs zal plaatsvinden op maandag 24 mei a.s. van 13.00 tot 19.00 uur in de Cruise Terminal in Rotterdam (naast de Erasmusbrug, Wilhelminakade 699).
Het parkeerterrein met 200 plaatsen is gedurende de hele dag afgehuurd, zodat bezoekers gratis kunnen parkeren.

Voor uitnodigingen kunt u contact opnemen met:

ICEX/VINOS DE ESPAÑA
Tel: 070 3608718 & 0703635882
e-mail: vinosspanje@mxc.es


Copyright © 1996-2004 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum