Ingezonden persbericht


Voorlichtingsbijeenkomst over aanpak veelplegers in Rotterdam

Draaideurcriminelen in uw winkel

tip van uw accountmanager bij de Kamer van Koophandel:

Wat te doen als u een dief voor de vijfde keer op rij op heterdaad betrapt? Mag een foto van de dader in de winkel hangen? Wat doen politie en justitie er wel en niet aan?

MKB Rotterdam en de Kamer van Koophandel organiseren op maandag 24 mei a.s. een voorlichtingsbijeenkomst over de aanpak van veelplegers in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst zal het Openbaar Ministerie een toelichting geven op de nieuwe aanpak van veelplegers. Daarnaast zal de politie meer vertellen over hoe zij met veelplegers omgaan in het kader van de zogenaamde Persoongebonden Aanpak (PGA). Uiteraard zal tijdens de bijeenkomst ook worden verteld wat winkeliers en ondernemers zelf kunnen doen om de overlast van veelplegers te beperken. Zo worden de mogelijkheden van een winkelverbod toegelicht en wordt het nut en de verschillende mogelijkheden tot het doen van aangifte nader belicht. Winkeliersverenigingen in Rotterdam ontvangen een uitgebreide uitnodiging voor deze bijeenkomst op maandag 24 mei a.s. van 18.45 - 21.00 uur bij de Kamer van Koophandel Rotterdam.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U wordt verzocht uiterlijk 21 mei a.s. u aan te melden via faxnummer (010) 4145754 of per e-mail lhoek@rotterdam.kvk.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MKB Rotterdam (tel. 010-2051868) of de Kamer van Koophandel (tel. 010-4027703). Of kijk eens op www.kvk.nl/crimi!

.Eerst even langs je Kamer van Koophandel

Roeland Tameling, telefoon 010-4027881 of e-mail rtameling@rotterdam.kvk.nl

---- --