Universiteit van Amsterdam

Maagdenhuis op Maandag: Economie en onderwijs

Maagdenhuis op Maandag


maandag 24 mei 17.30 - 18.00 uur

In deze editie spreekt prof. dr. Rick van der Ploeg onder de titel Economie en onderwijs. Nadere informatie over de inhoud van zijn presentatie volgt binnenkort. Van der Ploeg is hoogleraar internationaal economisch beleid aan het Robert Schuman Centrum van het Europees Universitair Instituut in Florence en hoogleraar Politieke economie aan de UvA.

Onder de titel Maagdenhuis op Maandag buigen topwetenschappers van de UvA en hun gasten zich over wat onlangs ontdekt, bedacht of uitgevonden is. Elke eerste maandag van de maand zijn er gesprekken onder leiding van rector magnificus prof. mr. Paul F. van der Heijden: De ronde tafel van de rector. De universiteitsprofessoren van de UvA treden de andere maandagen op als gastheer. Wekelijks verzorgen zij Kort bericht van het kennisfront.


Locatie: hal Maagdenhuis, Spui 21, Amsterdam.

Toegang vrij.

De academische plechtigheden vinden plaats in de Aula van de UvA, Singel 411, Amsterdam. Meer informatie over de items in deze agenda kunt u krijgen bij de afdeling Persvoorlichting, tel. 020 - 525 2695, e-mail: persvoorlichting@uva.nl. Met vragen over plechtigheden Geneeskunde kunt u contact opnemen met AMC Voorlichting, tel. 020 - 566 2929.