AutoRai

24-5-2004

Balbezit voor Hyundai tijdens EK Voordeelweken

In de aanloop naar het Europese Kampioenschap voetbal is Hyundai in balbezit. In heel Nederland liggen duizenden officiële, leren EK-voetballen klaar.

Iedereen die in de showroom van de Hyundai-dealer kennismaakt met de getalenteerde Hyundai-selectie en besluit tot een proefrit, ontvangt een echte EK-voetbal. Wie vervolgens kiest voor de transfer van een van de talenten kan tot ruim 2.600,- voordeel verdienen. De EK Voordeelweken duren tot en met 4 juli.

De huidige Hyundai EK-selectie kent een aantal sterspelers die extra in de schijnwerpers staan: de Santa Fe Motion, de Matrix Cool, de Getz Cool, de Getz Sky, de Atos en de vernieuwde Trajet.

Allrounder
De Santa Fe Motion heeft een stoere uitstraling, veel ruimte en een bijzonder groot pakket extras. Het is de speler die alles heeft. Zoals climate control, cruise control, metaalkleurige interieuraccenten, afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling en luxe interieurbekleding. De bijzondere 17-inch velgen springen meteen in het oog, evenals de two-tone uitvoering. Bovendien is de Santa Fe Motion voorzien van buitenspiegels en deurgrepen in kleur van de auto. Het Motion-pakket is leverbaar op de Santa Fe 2.0i 16V en de 2.0 CRDi. Het pakket heeft een totale waarde van 3.435,-, maar kost slechts 800,- op de Santa Fe 2.0 CRDi en 1.000,- op de 2.0i 16V. De Santa Fe Motion is een geweldige allrounder en een absoluut toptalent. De transferprijs vanaf 25.995,- is ongekend scherp.

Warm Portugal
In het warme Portugal is de Matrix Cool niet van zijn stuk te brengen. Hij beschikt immers standaard over een airconditioning die zelfs de vurigste supporter kippenvel bezorgt. Er zijn nog meer extras op de Matrix 1.6i Cool: een comfortabele middenarmsteun achterin en een veilig bergvak voor de zonnebril, evenals centrale portier-vergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verwarmbare buitenspiegels. Mistlampen voor en een stoere achterspoiler geven deze veelzijdige supporterstransporter een sportief EK-tintje. De Matrix Cool biedt een voordeel van 1.175,- en komt op 16.295,-.

Voetbaltweeling
Veel succesvolle elftallen hebben een voetbaltweeling in de gelederen gehad; Hyundai heeft de Getz Sky en de Getz Cool in de EK-opstelling staan. De Getz Sky 1.3i GLS is voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak. Andere prettige extras zijn de afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling en de achterspoiler. Het hele pakket ter waarde van 1.495,- wordt voor maar 620,- aangeboden, waarmee de Getz Sky 12.715,- kost.

De andere helft van de Getz-voetbaltweeling is de Cool. Koel om mee te rijden en cool om te zien. Hij is gebaseerd op de Getz 1.3i GL en heeft ook nog airconditioning. De spiegels en deugrepen zijn uitgevoerd in de kleur van de carrosserie. Voor de Getz Cool geldt een transferbedrag van 11.745,-, wat een EK-voordeel oplevert van 420,-.

Libero
De Atos speelt de sterren van de hemel: hij is snel en ruim en heeft een fris design. Dankzij zijn compacte formaat en pittige vier-cilindermotor slalomt hij behendig langs grote tegenspelers. Hij is een veelzijdige libero die elke klus opknapt, waar hij ook wordt ingezet. De prijzen voor de Atos die standaard over stuurbekrachtiging beschikt beginnen bij 8.795,-.

Loopvermogen
Een vernieuwde ster in het Hyundai-team is de Trajet: vanbuiten subtiel gerestyled, vanbinnen fraaier en completer. Bovendien heeft hij extra loopvermogen dankzij de sterkere en zuinigere 2.0i CVVT-motor met variabele kleptiming. Zij-airbags zijn standaard evenals een boordcomputer en lichtmetalen velgen. Het is ronduit de voordeligste fullsize MPV die er is. De prijzen beginnen bij 25.595,- voor de Trajet 2.0i CVVT DynamicVersion.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar product-garantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautos en alle Hyundai-bedrijfswagens.