AutoRai

24-5-2004

Winnaar Ronald McDonald-loterij ontvangt Hyundai Getz

De hoofdprijs van de loterij tijdens het jaarlijkse Ronald McDonald Galadiner is dit jaar ter beschikking gesteld door de Nederlandse Hyundai-importeur Greenib Car. Onlangs nam de gelukkige winnaar de hoofdprijs, een Hyundai Getz, in ontvangst.

Het Ronald McDonald Galadiner is een jaarlijks terugkerend liefdadigheidsevenement. De opbrengsten ervan komen geheel ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, waar ouders kunnen logeren als hun kind in het ziekenhuis ligt. Behalve een stijlvolle dis en een exclusief optreden van zanger Lionel Richie, maakte dit jaar wederom een loterij deel uit van de gala-avond. De loterijprijzen werden belangeloos geleverd door het bedrijfsleven. Greenib Car, de Nederlandse Hyundai-importeur, zorgde dit jaar voor de hoofdprijs: een Hyundai Getz. Op 13 mei werd de auto overgedragen aan de gelukkige winnaar, mevrouw Zwoferink uit Bergen.

Blij met complete uitrusting
De winnares is zeer ingenomen met de hoofdprijs: Ik ben eigenaar van het Alkmaarse bedrijf Chemodis, leverancier van medische hulpmiddelen voor fysiotherapie. We gaan de Getz dan ook inzetten voor ons bedrijf, vertelt Gerry Zwoferink. Al met al zal de auto ongeveer 20.000 tot 30.000 kilometer per jaar afleggen. Daarom is het ook zo fijn dat de Getz een rijke uitrusting heeft. Als je zoveel rijdt, is comfort natuurlijk van groot belang. Maar het leukste aan deze Getz vind ik de lichtblauwe kleur. Wat een snoepje is het zo! De Hyundai Getz is afgeleverd door Hyundai-dealer Dirk Barten in Alkmaar.