Gemeente Woudenberg


Burgemeester stuurt nieuwe kiezers welkomstbrief

WOUDENBERG, 24 mei 2004
Burgemeester mr. A.B.L. de Jonge van Woudenberg heeft alle 176 nieuwe kiezers (inwoners van 18 jaar en ouder die voor het eerst hun stem mogen uitbrengen) een welkomstbrief gestuurd. In de brief roept de burgemeester de nieuwe kiezers op om op donderdag 10 juni 2004 hun stem uit te brengen. Als je stemt, stem je niet alleen voor een politieke partij, maar stem je ook voor de democratie, aldus burgemeester De Jonge.

De welkomstbrief voor nieuwe kiezers gaat vergezeld van een welkomstpakketje, dat wordt aangeboden door de gemeente Woudenberg in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
Op donderdag 10 juni 2004 wordt een nieuw Europees Parlement gekozen. In de hal van het gemeentehuis van Woudenberg ligt een gratis brochure klaar. In de brochure wordt ingegaan op het belang van de Europese Gemeenschap in het algemeen en de aanstaande verkiezingen in het bijzonder.

Informatie over de verkiezingen
Op de internetsite van de gemeente Woudenberg is een link aangebracht naar de internetsite van het Europees Parlement. Daar is alle (achtergrond)informatie te vinden over de verkiezingen en de partijen die aan de verkiezingen deelnemen.
Op donderdag 10 juni 2004 worden vanaf 21.00 uur de uitslagen van de verkiezingen in Woudenberg bekendgemaakt. Dat gebeurt in de hal van het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte welkom. Laatst gewijzigd op 24/05/2004