T-MOBILE
http://www.t-mobile.nl

T-Mobile en BTG sluiten contract voor mobiele communicatie

T-Mobile Netherlands en Telegrootgebruik Inkoop bv, onderneming van de Nederlandse Vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers (BTG) hebben een raamovereenkomst gesloten voor de levering van mobiele communicatiediensten ten behoeve van leden van de BTG.
T-Mobile is daarmee leverancier geworden van de belangenorganisatie voor de grootzakelijke gebruikers van telecommunicatie. De overeenkomst houdt in dat T-Mobile de leden van BTG een speciaal aanbod zal doen voor de levering van zakelijke mobiele communicatie. BTG heeft voor de samenwerking gekozen omdat T-Mobile BTG-leden een compleet en concurrerend aanbod kan doen voor al hun zakelijke mobiele communicatie in Nederland en daarbuiten.

Hendrik Kasteel, Directeur Business Marketing van T-Mobile Netherlands: 'T-Mobile wil een aanzienlijk aandeel op de zakelijke markt veroveren. De keuze van BTG voor T-Mobile is voor ons een belangrijke bevestiging dat wij een alternatief zijn op de markt voor zakelijke mobiele communicatie. T-Mobile biedt een compleet portfolio van mobiele communicatiediensten voor bedrijven, met een scherp prijsplan, waarbij medewerkers altijd automatisch voor het voordeligste tarief bellen. Dat blijkt voor veel bedrijven zeer aantrekkelijk.'

T-Mobile in Nederland
T-Mobile heeft in Nederland 2,11 miljoen klanten (maart 2004) en is daarmee de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van NOC NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische Zomerspelen in Athene. T-Mobile International is hoofdsponsor van Euro 2004 in Portugal.

BTG
In de markt van de communicatietechnologie treedt de Nederlandse Vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers (BTG) op om de belangen van grootzakelijke gebruikers te behartigen. De leden van BTG zijn grootzakelijke gebruikers van telecommunicatiediensten en producten en mogen zich rekenen tot de top van het Nederlandse bedrijfsleven.
BTG-leden kunnen gebruikmaken van de zelfstandige centrale inkooporganisatie van BTG: Telegrootgebruik Inkoop bv (TGG). Via TGG kunt u vaste en mobiele telecommunicatiediensten inkopen tegen sterk gereduceerde tarieven.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Henny van der Heiden
Directeur Corporate Communication
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl

BTG/Telegrootgebruik bv
Claire Breuls
Relatiebeheerder

0343 53 22 10/ 53 32 61
E-mail: c.breuls@btg.org

24 mei 04 12:20