Ingezonden persbericht


Persbericht

Woerden, 24 mei 2004

Winnaar MyOffice Award:

Kantoor Vodafone trendsetter voor volledig draadloos / overal werken

Tijdens het Nationale ICT Event op 18 mei 2004 is Vodafone winnaar geworden van de MyOffice Award. Behalve de winnaar waren ook genomineerd: ING Groep (Hoofdkantoor Zuid-as A dam), Bjornd Makelaardij (MoTax), en het Ministerie van OC&W (Gebouw de Hoftoren).

Het Telewerkforum is verheugd dat de MyOffice Award dit jaar is gewonnen door een bedrijf dat volledig draadloos werken tot voorbeeld en standaard heeft verheven: Het kantoorpand Il Fiore van Vodafone in Maastricht werd in 2 maanden ontworpen en werkend opgeleverd door Getronics als turn-key projectmanager. Alle medewerkers werden voorzien van GSMs en laptops. Op de laptops zijn voorzieningen aangebracht die zowel communicatie via het wireless LAN als via het UMTS en GPRS-netwerk mogelijk maken: Dus binnen het pand maar ook daarbuiten, onderweg en thuis is draadloos werken nu mogelijk gemaakt.

Telewerkforum bevordert sinds 1995 het tijd- en plaatsonafhankelijk werken in Nederland, en vindt dit daarom een prachtig voorbeeld voor andere bedrijven en organisaties van hoe hetgeen zelf wordt verkondigd ook in de praktijk kan worden toegepast: vandaag en nu!

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Nederland~ICT en Media Plaza en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de partners VNU Business Publications en VNU Exhibitions en wordt mogelijk gemaakt door Computer Associates, HP, LogicaCMG, Oracle en PinkRoccade.

Meer informatie over de winnaars van het Nationaal ICT Event is te vinden op www.ictevent.nl

Het Telewerkforum is in 1995 opgericht om de markt voor (tel-)e-werken te stimuleren. Zij heeft destijds het initiatief genomen om een Telewerkprijs in te stellen, die per 2003 is opgegaan in de MyOffice Award.

Meer informatie over het Telewerkforum is te vinden op: www.telewerkforum.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht