Gemeente Wassenaar

Gemeentelijke legpenning voor H. van Smirren
24-05-2004

Afgelopen donderdag 20 mei 2004 heeft wethouder drs. J.M. Hupkes de gemeentelijke legpenning uitgereikt aan de heer H. van Smirren op grond van zijn vele en bijzondere verdiensten voor de Handbalvereniging Olympia 72.

De heer Van Smirren is begonnen als actief speler bij de Handbalvereniging Olympia 72. Na het beëindigen van zijn actief lidmaatschap is hij een functie gaan vervullen bij het wedstrijdsecretariaat binnen het bestuur. Na enkele jaren is hij de secretarisfunctie gaan vervullen in het dagelijks bestuur van de vereniging. Na vier jaren heeft hij de voorzittershamer overgenomen van de voormalig voorzitter de heer Luyken. Deze functie vervult hij inmiddels alweer acht jaar.

Naast zijn voorzitterschap is hij regelmatig scheidsrechter bij de thuiswedstrijden. Hij is de initiatiefnemer van de jaarlijks terugkerende vrijwilligersactiviteit aan het eind van het seizoen voor iedereen die wat doet bij de club. Van 1993 tot 1998 was hij secretaris van het Wassenaars Sport Contact (WSC) en is een regelmatige bezoeker van de vergaderingen van het WSC als kritisch vertegenwoordiger van Olympia 72. Verder is hij bestuurslid van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar.