Politie Amsterdam-Amstelland


---

Michel Korenwinder vermist

24-5-2004. Sinds de nacht van donderdag 14 mei op vrijdag 15 mei wordt de 26-jarige Michel Korenwinder uit Aalsmeer vermist. Hij verliet zijn ouderlijk huis na een woordenwisseling. Michel Korenwinder verkeert in psychische nood en heeft dringend hulp nodig.

Michel Korenwinder

Michel Korenwinder

Michel Korenwinder droeg bij zijn vertrek een:

ribfluwelen blauwgrijs jack met lichtbeige kraag

donkerbruine trainingsbroek met lichte streep aan de zijkant.

een paar Adidas trimschoenen, bruin met beige.

Mensen die Michel Korenwinder nog gezien hebben nadat hij zijn ouderlijk huis verliet, kunnen contact opnemen met de recherche Aalsmeer via: (0900) 8844.


---

24-5-2004. Zondagavond rond zessen reed een 38-jarige bromfietser over de Overtoom richting Leidseplein. Opeens werd hij gesneden door een auto waarin twee mannen bier zaten te drinken.De automobilist reed vervolgens met hoge snelheid verder.

Ter hoogte van de 1e Constantijn Huygenstraat wilde de bromfietser de auto opnieuw passeren. Opeens opende de passagier zijn deur en gooide een blikje bier naar buiten. De bromfietser moest hard remmen om een aanrijding te voorkomen. Toen hij verhaal ging werd hij diverse malen op zijn hoofd geslagen. De passagier liep hierna naar de bromfiets van het slachtoffer en reed hierop weg. De bestuurder van de auto ging er met hoge snelheid vandoor.

Een bromfietser was getuige van de diefstal en volgde de auto. Hij noteerde het kenteken waardoor beide verdachten (17 en 20 jaar) even later in een woning in Osdorp konden worden gearresteerd.
---