Ingezonden persbericht

Steunbetuigingen voor vermiste chauffeur

Hart onder de riem voor chauffeursgezin

DAMWOUDE, 20040524 -- Sinds 10 mei jongstleden wordt de 45-jarige Ton van der Tang vermist. Hij was op weg van Parijs naar Utrecht om een lading te lossen. Op 10 mei heeft hij nog naar huis gebeld dat hij wat later zou komen, sindsdien ontbreekt ieder spoor. Twee dagen later is zijn vrachtwagen teruggevonden in Nijkerk.


Wij van www.chauffeursvrouwen.nl willen de vrouw en familie van Ton van der Tang graag een hart onder de riem steken en hebben een steunbetuigingenboek geopend op www.chauffeursvrouwen.nl.
Uiteraard is deze gebeurtenis dé nachtmerrie voor elke chauffeur en zijn gezin.
Het is niet voor te stellen in wat voor hel zij moeten leven niet wetende wat er gebeurt is met hun man, vader, of collega. Chauffeursvrouwen.nl is bedoelt voor de vrouwen van chauffeurs. Het is een ontmoetingsplaats maar zeer zeker ook een steun in dit soort situaties.

Wij roepen dan ook iedereen uit de transportwereld (en daarbuiten) op om het boek te tekenen en een berichtje achter te laten voor deze familie en collega's. Laat hun weten dat u aan hun denkt en laten we met zijn allen eens het verschil maken en laten zien dat wij met elkaar begaan zijn.

Het boek kunt u vinden via de volgende link: www.chauffeursvrouwen.nl/steunbetuiging/phpgb/index.php?i1=0



Ingezonden persbericht