PERSBERICHT - 2004-05-15

Persuitnodiging: Boudewijn Zenden: aftrap Ambiance Hotels Maastricht

De Ambiance Hotels Maastricht nodigen u als (pers)relatie uit voor de feestelijke presentatie van een nieuw samenwerkingsverband van een elftal typische kleinschalige Maastrichtse hotels, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

De presentatie vindt plaats op dinsdag 25 mei as. in Maastricht in Restaurant Le Petit Bonheur, Achter de Molens 2 (op loopafstand van de Vrijthof parking; de aanrijroute vindt u op de site (www.petitbonheur.nl ). De ontvangst start om 16.30 uur en de officiële onthulling van het samenwerkingsverband om 17.00 uur. Boudewijn Zenden, Maastrichtenaar van geboorte, zal op een ludieke wijze de shoot off voor zijn rekening nemen.

Vanaf 17.30 uur zal de Maastrichtse restaurantgroep Les Tables de Maastricht de aanwezigen culinair verwennen. Gasten die aansluitend een overnachting wensen in één van de hotels, aangesloten bij de Ambiance Hotels Maastricht, kunnen dit kenbaar maken.

Graag vernemen wij van u of u aanwezig zult zijn bij deze presentatie. Wij verzoeken u het bijgaande antwoordformulier ingevuld aan ons te willen retourneren.