Ingezonden persbericht


Persbericht FHM 100 Sexiest Women in the World 2004

Dinsdag 25 mei aanstaande is het weer zover. FHM zal dan tijdens het FHM 100 Sexiest Vrouw Verkiezing in The Powerzone in Amsterdam bekendmaken wie De Meest Sexy Vrouw van Nederland 2004 is geworden! De stembussen zijn inmiddels gesloten en de ruim 60.000 stemmen zijn inmiddels geteld. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke dames genomineerd zijn om een prijs in de wacht te slepen.

Het feest van FHM 100 Sexiest Vrouw Verkiezing wordt dit jaar grootser aangepakt dan de afgelopen edities en inmiddels hebben bijna alle bekende Nederlandse vrouwen uit de lijst toegezegd aanwezig te zijn op dit evenement.

De podiumpresentatie is dit jaar in handen van Fabienne de Vries en Jeroen Nieuwenhuize. Zij ontvangen diverse grote namen die een award zullen overhandigen. In tegenstelling tot de vorige jaren zullen er dit jaar 5 uitreikingen plaatsvinden en wel in de volgende categorieën:


. Buurmeisje van het Jaar

. Sp!ts Award voor het Mooiste Jonge Talent
. Cover van het Jaar

. Meest Sexy Vrouw van Nederland

. Meest Sexy Vrouw ter Wereld, afgelopen maart is het al bekend gemaakt dat Britney Spears dit geworden is. Desalniettemin zullen wij er deze avond op een zeer originele wijze aandacht aan schenken.

De Meest Sexy Vrouw van Nederland verkiezing is het jaarlijks feest van het populaire mannenblad. De afgelopen jaren presenteerde FHM met trots mooie fotospecials van o.a. Katja Schuurman, Bridget Maasland, Sylvie Meis, Froukje de Both, Georgina Verbaan en vele anderen. Ondanks de malaise in bladenland kan FHM toch rekenen op een stijgende verkoop. Afgelopen maand nog overhandigde FHM een speciale taart aan Froukje de Both vanwege de extra hoge verkoop van de januari-uitgave in historie, waarin zij te bewonderen was.