Gemeente Maassluis

Persberichten

18-5-2004

Gemeenteraad Maassluis vergadering 25 mei 2004

De gemeenteraad van Maassluis vergadert op dinsdag 25 mei 2004 om 20.00 uur. Op de agenda staan onder andere de volgende agendapunten.

De brief van de heer K.C. Zwaard, waarbij hij zijn ontslag indient als steunlid in de commissie Stadsontwikkeling en -Beheer namens de fractie van Maassluis Belang.
Het programmaverslag van de gemeente Maassluis en het verslag van Dukdalf Bedrijven over 2003. Het voorstel is om het nadelig saldo ad 719.348,- te onttrekken aan de algemene reserve. De gewijzigde versie van de gemeenschappelijke regeling Volwasseneducatie Rijnmond 2004-2006; (hamerstuk). Benoeming van mevrouw ir. E.J. Groosman-van den Brandhof tot lid van het algemeen bestuur van het Openbaar Lichaam Volwasseneducatie Rijnmond.
De benoeming van de heer M.J. Dubbeld tot steunlid van de commissie Middelen namens de fractie van de VSP. De benoeming van de heren P.C. Anker, T. Ates, A.M. de Reuver, C.J. Smits,
P. Stamperius en F.M.L. Wensveen tot lid van de raadscommissie Middelen en de heer F.M.L. Wensveen tevens tot lid van de commissie Stadsontwikkeling en -beheer.
Beleidsnota Handhaving en Toezicht (hamerstuk) Nota "Gemeentelijk Onderwijsachterstandenbeleid - Hoe gaan we verder ?" (hamerstuk)

Inzage
De bij de agenda van de vergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag ligt de publieksmap met raadstukken ter inzage in de bibliotheek aan de Uiverlaan. De agenda is ook te raadplegen op het internet www.maassluis.nl